soluppgång över en äng

Varför välja Brf Morgondröm?

Nybyggda kedjehus med alla bekvämligheter, i ett välkomnande kvarter med närhet till både skogen och Vänern – och Karlstad inom räckhåll. Läs mer om allt som Brf Morgondröm har att erbjuda här.

Alster: det bästa av flera världar

I vackra Alster händer det saker. Ett tidigare sommarstugeområde utvecklas nu mot året runt-boende, många stugor byggs om och många unga familjer vill bygga nytt just här. Inte konstigt alls, här finns ju det mesta som sätter den berömda guldkanten på tillvaron. Här bor du mitt i naturen, med nära till Vänern. Du bor lantligt, men har ändå inte alls långt in till Karlstad. Brf Morgondröm får helt enkelt ta del av det bästa av flera världar, menar projektutvecklare Henrik Wirén.

Henrik Wirén Ansvarig projektutvecklare på OBOS

Här kan du verkligen njuta av naturtillgångarna. Området ligger mitt i skogen med alla kvaliteter det innebär, och du har nära till Vänern och badplatsen. Men samtidigt har du förskola på promenadavstånd och bara en kort bilresa in till Karlstad.

1 av 2

Nybyggt med mycket villakänsla för pengarna

Även när det gäller boendet är Brf Morgondröm något utav det bästa från två världar. Här bor du alldeles nybyggt och bekvämt i kedjehus, alltså hus som bara sitter ihop med en carport emellan. Här får du med andra ord njuta av en hel del villakänsla – med egen tomt och uteplatser på både fram- och baksidan av huset. Allt detta till en helt annan prislapp, jämfört med en nybyggd villa.

– Ja, bostadsrättskonceptet möjliggör en prisnivå som fler kan hantera. Och det verkar som det finns ett uppdämt behov för den här typen av bebyggelse i Karlstad, det har vi sett i tidigare projekt som sålt slut väldigt snabbt. Men för dig som hellre vill bygga eget kommer det också att finnas tomter att köpa här, tipsar Henrik.

1 av 2

Populär husmodell i två modeller

Husen i Brf Morgondröm blir av vår allra populäraste modell – ett tvåplanshus om 120 välplanerade kvadratmetrar. Men här kommer den dessutom i två olika versioner, med små variationer i utseende och planlösning som gör det enklare att hitta det som är rätt just för dig. 

– Det här är vårt allra bästa erbjudande, inte minst för barnfamiljer, men det är faktiskt ett hus som passar de allra flesta. Att kvarteret består av två olika versioner av dessa hus gör sitt till för helhetsintrycket det blir så mycket trevligare när inte alla hus ser likadana ut. Och två olika planlösningar skapar också en trevlig valmöjlighet, förklarar Henrik.

Flytta rakt in i din nya vardag

Här byggs husen i vårt smarta volymhuskoncept Start Living. Det betyder att de byggs nästan helt färdigt i fabriken, och bara monteras ihop på byggplatsen – ett både prisvärt och kvalitetssäkert sätt att bygga. Bostäderna kännetecknas av genomtänkta planlösningar och en bra standard, med kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Och det bästa av allt: allt står klart när du flyttar in.

– Precis, allt är 100% klart, inklusive gräsmattan i din trädgård. Start Living är precis vad det heter, och i kombination med bostadsrätt som upplåtelseform ger det en oslagbar enkelhet. Det är bara att flytta in och njuta av livet, säger Henrik

1 av 4

Bekvämt i alla bemärkelser

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, varken renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana.

– Här kan du bo bekvämt och underhållsfritt i många år, ett bra val för dig som inte känner för att köpa och renovera en äldre villa, och kanske inte kan eller vill lägga de pengar som behövs för att köpa en nybyggd sådan. Bostadsrätten som boendeform fyller en viktig funktion, den gör bostadsdrömmen möjlig för så många, avslutar Henrik.

 

1 av 4

Vem tror du kommer trivas bäst här?

- Jag måste nog säga barnfamiljer av alla slag, eller blivande sådana. Kanske bor man i lägenhet inne i Karlstad idag och har precis fått en liten. Kanske är det dags för första huset, och man vill gärna bo nybyggt men tycker att prislappen för en ny villa känns lite mastig. Då är det här ett jättebra alternativ. Men jag tror också att läget i kombination med enkelheten i att bo i bostadsrätt kan tilltala en något äldre målgrupp med utflyttade barn.

 

Är du intresserad av Brf Morgondröm?

Är du intresserad av Brf Morgondröm?

Gå till projektsidan för att läsa mer om Brf Morgondröm. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!