Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Stadsgläntan

I Hägerneholm i Täby kommun planerar vi nu för Brf Stadsgläntan med kedjehus i två olika storlekar. Här bor du i en nybyggd bostad med villakänsla, men i bekväm bostadsrättsform. Du får en egen trädgård med uteplats, parkering på uppfarten och närhet till förskola, skola, service och kommunikationer.

Visionsbild för hur fint det ska bli! Kedjehus om 114 kvm.

1 av 14

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
9
Bostadstyp
Kedjehus
Pris från
5 295 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (boarea)
98–114 m²
Inflyttning
Från vinter 2025
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Brf Stadsgläntan har 9 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Stadsgläntan

  • 9 fyra- till femrumsbostäder
  • Från 5 295 000 kr till 6 095 000 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2025
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Esplanaden 6, 18339 Täby. Se kartan på Google

Hållbara hem nära bekvämligheter

Välkommen till familjevänliga Hägerneholm

På naturnära läge i de nordöstra delarna av Täby kommun planerar vi en bostadsrättsförening med 18 kedjehus i både ett och två plan. Här har du chans att hitta hem i en välplanerad bostad på 98 eller 114 kvadratmeter med minst tre sovrum, två badrum, öppna sociala ytor och egen tomt. Bebyggelsen i kvarteret är varierad, men ett stadsmässigt uttryck går som en röd tråd genom hela området. Här ligger entréer och bostäder nära gaturummet, vilket skapar liv och rörelse, men det ger även plats för rymligare och mer privata baksidor att njuta av.

Flytta in i en hållbar bostad

I en nybyggd bostad kan du känna dig trygg i att alla byggmaterial är utvalda för att innehålla minimalt med miljö- och hälsoskadliga ämnen. Vi använder trä från hållbara skogsbruk, färg som inte innehåller farliga lösningsmedel och säkerställer att kemiska byggprodukter är fria från mjukgörare och tungmetaller. 

Med närhet till det mesta

I Hägerneholm bor du med både Täby centrum och Arninge handelsplats på lagom avstånd. Här finns flera matbutiker, byggvaruhandel, apotek, gym och diverse andra butiker att upptäcka. Dessutom ligger Hägerneholmsskolan med både förskola och skola upp till årskurs 9 på bekvämt gångavstånd från ditt nya hem. Hägerneholm ligger mitt emellan Rönningesjön och Ullnasjön, så här har du fina badmöjligheter på två olika håll.

Smidiga kommunikationer

Från närliggande Arninge station reser du bekvämt med Roslagsbanan till Tekniska högskolan där du enkelt kan ta dig vidare i Stockholms tunnelbanenät. Du kan även ta bussen till Täby centrum, Mörby, Vaxholm och Norrtälje. För dig som pendlar med bil kommer du snabbt upp på både E18 och Norrortsleden från Hägerneholm.

Om bostäderna

Om bostäderna

Brf Stadsgläntan i Hägerneholm i Täby bjuder på 18 moderna kedjehus i både ett och två plan. Låt oss ta en titt!

Läs om bostäderna
Frågor och svar om Brf Stadsgläntan

Frågor och svar om Brf Stadsgläntan

Här samlar vi svar på alla de frågor du kan tänkas ha om Brf Stadsgläntan!

Till alla frågor och svar
Bostadsrätt: Välkommen till en trygg, svensk tradition

Bostadsrätt: Välkommen till en trygg, svensk tradition

När du väljer en bostadsrätt väljer du en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan. Faktum är att Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet.

Läs allt om bostadsrätter!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Stadsgläntan

Vi svarar gärna på dina frågor!