Laster resultat

Kommande projekt

Brf Stadsgläntan

I mysiga Hägerneholm i Täby Kommun planerar vi för ett familjevänligt kvarter med 18 nybyggda bostäder i bekväm bostadsrättsform. Här bor du i ett naturskönt läge med vackra grönområden och med närhet till förskola, skola, service och kommunikationer.

Nyckelinformation

Antal bostäder
18 st kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Vintern 2023/2024
Inflyttning
Prel. 2025/2026

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Råstugevägen 6, 187 60 Täby. Se kartan på Google

Hållbara hem nära bekvämligheter

Familjevänliga Hägerneholm är beläget strax norr om Täby och här kan drömmen om ett nybyggt hus bli verklighet. Här planerar vi för en bostadsrättsförening bestående 13st tvåplanshus och 5st enplanshus med bekvämt avstånd till skola, service, natur och kommunikationer. Bebyggelsen i området är varierad med stadsmässiga kvalitéer vilket främst upplevs i gaturummet och ger plats för mer privata, lummiga baksidor och uteplatser.

Svanenmärkta hus för framtiden

Brf Stadsgläntan är OBOS tredje projekt i Hägerneholm och är ett bostadskvarter för framtiden där alla bostäder kommer Svanenmärkas. Invändigt bjuder bostäderna på öppna sociala ytor, minst tre trivsamma sovrum och två badrum. Utvändigt får alla bostäder trevliga uteplatser, egen parkering och en liten tomt att rå om.

Nära natur, skola och aktiviteter

Omgivningarna kring Hägerneholm är något alldeles extra och här är det lätt att hitta något som passar alla. Närhet till golfbanor, grönområden och Arninge centrum som har såväl stormarknad som byggvaruhandel, apotek och gym. På kort promenadavstånd finns omtyckta Hägerneholmsskolan med både förskola och skola upp till årskurs 9.  I närområdet hittar vi också Hägerneholmsparken som är en spännande aktivitetspark med två lekplatser, utegym, grillplats och multisportplan.

Smidiga kommunikationer

Från Arninge Station finns flera bra kommunikationsmöjligheter med ny tågstation, bussterminal och infartsparkering. Härifrån reser du bekvämt med Roslagsbanan till Tekniska Högskolan där du enkelt tar dig vidare i Stockholms tunnelbanenät. Från Arninge finns det också bussförbindelser till bland annat Täby Centrum, Mörby, Vaxholm och Norrtälje. Hägerneholm ligger smart placerat mellan E18 och Norrortsleden vilket underlättar även för dig som väljer att ta bilen.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Stadsgläntan

Vi svarar gärna på dina frågor!