Laster resultat
Kommande projekt

Träkvista Torg

Här planerar vi för 130 moderna lägenheter. OBOS ambition är att utveckla området vid Träkvista Torg genom att tillskapa nya välplanerade bostäder i direkt anslutning till ett lokalt centrum som erbjuder blandade funktioner såsom äldreboende, livsmedelsaffär och kommersiella lokaler.

Nyckelinformation

Antal bostäder
Cirka 130
Bostadstyp
Lägenheter och radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Vintern/Våren 2023
Inflyttning
Ej fastställt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Laga kraft - detaljplanen godkänd

Under vecka 44 vann detaljplanen för området kring Träkvista Torg laga kraft. Det innebär att Ekerö kommuns beslut inte längre kan överklagas och OBOS kan glädjande nog gå vidare med planerna för projektet.

Läs mer på Ekerö kommuns hemsida.

Planeringen av bostäderna börjar snart!

Under hösten påbörjar OBOS planeringen av bostäderna i området.

Köp bostad med Deläga

I Träkvista Torg är det möjligt att köpa via vår boköpmodell Deläga. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss. Du kan välja att köpa 50, 60, 70, 80 eller 90% av bostaden, medan OBOS behåller ägarandelen av den del av bostaden du inte köper.

Läs mer om Deläga här

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Ekerövägen, Ekerö. Se kartan på Google

Välkommen till Träkvista Torg

Området omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen kommer att passa in i småhusbebyggelse runtomkring. Här bor du bekvämt med närheten till Mälaren, skolor och förskolor, livsmedelsbutiker och idrottsanläggningar. Inom Ekerö finns ett väl utbyggt och fungerande nät av busslinjer för att leva ett bekvämt och aktivt liv. Från Ekerö centrum är det lätt att ta sig in till stan, bussen tar en kvart till Brommaplan där du kan byta till tunnelbanans gröna linje och med pendelbåten tar du dig enkelt till Klara Mälarstrand på 55 minuter. Trafikverkets pågående projekt Förbifart Stockholm kommer ha ytterligare en positiv påverkan på kommunikationsmöjligheterna.

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Träkvista Torg

Vi svarar gärna på dina frågor!