Laster resultat

Kommande projekt

Stadsljus

Stadljus tar nu form på bästa läget i Norra Djurgårdsstaden – ett unikt boende med 30 spektakulära våningar och svårslagen utsikt över huvudstaden och Östersjön. Här planerar vi för cirka 300 lägenheter i olika storlekar. Du som är medlem får förtur och möjlighet att köpa med OBOS Deläga. Preliminär säljstart 2025!

1 av 12

Nyckelinformation

Antal bostäder
Cirka 300
Beräknad säljstart
2025
Beräknad inflyttning från
2029
Bostadstyp
Lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätter

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Köp bostad med OBOS Deläga

Vi vill att alla ska få chans att uppleva tryggheten i att äga sin egen bostad, och OBOS Deläga är ett sätt att göra det möjligt för fler. När du köper din bostad med OBOS Deläga köper du minst halva bostaden och bor i hela. Läs mer om OBOS Deläga.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.355968,18.089846. Se kartan på Google

Stockholms framtida ljuspunkt

Stadsljus, framtaget av arkitektbyråerna Cobe och Yellon, är en hyllning till platsens historia samtidigt som det blickar mot framåt. Byggnaden får en höjd på 110 meter över havet och blir ett helt nytt landmärke i Stockholm, synligt över staden.  

Inspirerat av de gamla gasklockorna från 1890-talet har arkitekterna skapat något unikt. Då precis som nu fanns en stark tro på framtiden i stadsutvecklingen – och det märks. Stadsljus får formen av tre cylindrar och en fasad med ett skal av balkonger, där blanka och matta ytor ger en prismaliknande struktur. Utformningen gör också att huset blir energieffektivt och släpper in mycket ljus.  

Totalt planerar vi för omkring 300 lägenheter i olika storlekar – från yteffektiva ettor till större våningar. Du som är eller blir medlem har förtur vid säljstarten som är beräknad till 2025. Här kommer vi också att öppna dörren för att fler ska kunna uppfylla bostadsdrömmen med OBOS Deläga.  

Köp halva, bo i hela med OBOS Deläga

Köp halva, bo i hela med OBOS Deläga

Är du ny på bostadsmarknaden eller behöver en nystart mitt i livet? Med OBOS Deläga får nu fler chansen att uppleva den trygghet det innebär att äga sitt eget hem. – Vi vill göra vägen till bostadsdrömmen lite kortare, säger Cattis Carlén, affärsansvarig för OBOS Deläga.

Jag vill veta mer
Hitta hem i Norra Djurgårdsstaden

Hitta hem i Norra Djurgårdsstaden

Nu uppfyller vi bostadsdrömmar på ett av Stockholms bästa lägen. Här i Norra Djurgårdsstaden planerar vi att bygga hållbara lägenheter med smarta lösningar som gör vardagen lite skönare.

Se alla projekt i Norra Djurgårdsstaden
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Stadsljus

Vi svarar gärna på dina frågor!

Karin Hellgren

Kommunikationschef OBOS

Andreas Söderman

Marknadschef OBOS Nya Hem