Laster resultat

Kommande projekt

Brf Blåklockan

I det nya bostadsområdet Pihlängen i Hjärup planerar vi nu för bostadsrätter på bästa läge, mitt emellan Malmö och Lund. Brf Blåklockan bjuder på välplanerade par- och radhus i både ett och två plan. Här bor du i ett lugnt och tryggt område med lika nära till naturen och havet som till stadspulsen!

Nyckelinformation

Antal bostäder
28 st
Bostadstyp
Par- och radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Storlek
94 kvm och 105 kvm
Säljstart
Hösten 2023
Inflyttning
Från 2025

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 55.675154,13.170952. Se kartan på Google

Välkommen hem till Hjärup

I Brf Blåklockan bor du i ett nybyggt och bekvämt radhus, mitt på de natursköna skånska slätterna. Samtidigt befinner du dig på bekvämt avstånd från det rika utbudet av service, kultur och nöje i Malmö och Lund.

Pihlängen – ett område i utveckling

I Hjärups östra delar kommer bostadsområdet Pihlängen att växa fram under de kommande åren – Brf Blåklockan tillhör etapp 1. Här ska OBOS uppföra drygt 150 bostäder i blandad småhusbebyggelse – radhus, kedjehus, parhus – så här finns det något för alla! Tack vare variationen av bostäder finns här något för alla.

Med närhet till det mesta

Från Hjärup tar du dig enkelt in till både Malmö och Lund med buss eller tåg. Skånetrafikens Pågatåg stannar på Hjärup station, dit du cyklar på under tio minuter. Med tåget tar det sedan sex minuter till Lund och tio minuter till Malmö. Om du i stället lockas av tanken på att cykelpendla tar du dig till Lund på 20 minuter.

Välplanerade och flexibla planlösningar

Tvåplanshusen på 105 kvadratmeter är en av våra mest omtyckta husmodeller – och det är inte svårt att förstå varför. Husen har flexibel planlösning och du väljer själv om du vill ha två, tre eller fyra sovrum. Enplanshuset på 94 kvadratmeter passar särskilt bra till den mindre familjen eller dig som är redo att sälja villan och flytta till en lättskött och bekväm bostad. Även här erbjuds en flexibel planlösning med två eller tre sovrum.

Njut av din egen trädgård och uteplats

Oavsett vilken av hustyperna i Brf Blåklockan som du fastnar mest för får du här en trädgård med lättskött gräsmatta och en härlig altan. Här kan du njuta hela året, men kanske särskilt under ljumma sommarkvällar i gott sällskap. Tomtgränserna avgränsas med en låg häck och uteplatserna med en skärmvägg för lite mer avskildhet.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Blåklockan

Vi svarar gärna på dina frågor!