Med plats för hela familjen

Kvarteret Sidenspirea bjuder på rymliga och välplanerade radhus med utgångspunkt i klassisk skånsk arkitektur. De åtta husen får ett fint läge i området, alldeles intill en mindre park med lekplats och mysiga smitvägar. Alla bostäder får en egen, lättskött trädgård med härlig uteplats i söderläge. Dessutom får du egen parkering. Här ska det vara enkelt att leva livet!

Klassiska skånska hus med modern touch

Husen i Kv Sidenspirea får en vacker, ljusröd tegelfasad. Fasaden ger en inbjudande känsla och för tankarna till hantverk och den skånska tegeltraditionen. Dessutom är tegel i stort sett underhållsfritt — här är eventuella renoveringar många år bort. Fasaden kompletteras sedan av mörkgröna fönster och dörrar. Taket består av svarta betongtakpannor och förråden som ligger i anslutning till bostäderna kommer att få vackra sedumtak. 

 

Preliminär planlösning för radhus om 123 kvm.

Ett ljust och luftigt hem

Bostäderna har en generös fönstersättning, vilket ger en ljus och luftig känsla. Eftermiddags- och kvällsljuset flödar in på nedervåningen genom de stora fönstren och altandörren. Och väljer du ett av gavelhusen får du även ett fönster i köket och ett i badrummet på övervåningen! På övervåningen sitter också en vacker takkupa med två fönster som går hela vägen ner till golvet och två av sovrummen takfönster. Här är det minst sagt gott om ljusinsläpp!

1 av 7

Njut av din egen trädgård

Det finns många fördelar med att bo i hus, men kanske är en av de främsta att du får din egen trädgård? Här är det att bara öppna altandörren och gå rakt ut på uteplatsen i söderläge. På altanen finns det gott om plats för en middagsbjudning med vännerna eller en eftermiddagsfika med familjen. Uteplatserna avgränsas med ett träplank och tomtgränserna med en låg häck. Dessutom är trädgården lagom stor och lättskött – perfekt för dig som vill bo bekvämt och slippa lägga tid på att röja och rensa.

Gemensamma funktioner

I kvarteret finns ett antal gemensamma funktioner. Här finns tre miljöhus, gemensamt cykelförråd och besöksparkeringar med gott om laddstolpar för elbilar. Dessutom finns ett gemensamt förråd med trädgårdsredskap såsom gräsklippare, häcksax och kantskärare. Att dela på redskap är ett hållbart val – både för planeten och plånboken.

Är du intresserad av Sidenspirea?

Är du intresserad av Sidenspirea?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer