Hoppa till innehåll
Till salu

Flytta in i Gyllins Trädgård! Här bor du i Svanenmärkt radhus i två plan. Köper du en äganderätt har du möjlighet till amorteringsfrihet hos banken de fem första åren. Bra va!

Projektdetaljer

  • Villekullagatan, Malmö
  • Planerad inflyttning från Kvartal 2 2024

  • 7 lediga bostäder
  • Boarea från 142 m2 – 142 m2
  • Pris från 6 595 000 kr
  • Äganderätt

Visning

Kontakta fastighetsmäklaren för att boka en privat visning. Lär dig mer om området, projektet, de nya bostadsområdena och köpprocessen.

Kontakta fastighetsmäklaren

Supererbjudande - 300 000kr i rabatt!

Just nu har vi ett supererbjudande som ger dig 300 000 kr i rabatt när du köper en bostad i Hjärtbladet! Rabatten är avdragen i prislistan och gäller dig som är eller blir OBOS-medlem.

Utforska området runt Hjärtbladet

Läser in

Vardagsrum med sociala ytor

Nybyggt radhus för det goda livet

Hjärtbladet bjuder på något ganska ovanligt i Malmö: nybyggda Svanenmärkta radhus i äganderätt, alldeles lagom nära stan. Här finns plats för att leva livet i ett tvåplanshus, i ett grönt och skönt kvarter med härliga gemensamma ytor för odling och umgänge – bland annat ett fint växthus.

Trivsamt för alla åldrar

Här erbjuds ett tvåplanshus om 142 härliga kvadratmeter med fina sociala ytor och gott om plats för privatlivet i 2-4 sovrum – naturligtvis har varje hus en stor altan och en egen trädgårdstäppa.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

I lummiga och gröna Gyllins Trädgård har du nära till det mesta du behöver i din vardag. Nybyggd skola, förskolor och alla butikerna på Toftanäs, är bara några exempel. Men här finns också gott om saker som sätter guldkant på vardagen, som naturparken och den fina lekplatsen. Och när storstadspulsen lockar tar du bussen, eller cykeln, in till stan på runt en halvtimme – eller en kvart med bil. Läs mer om området här

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Maria Dahl

Maria Dahl

Mäklare0708175896Epost
Portrettbilde av Jenny Hylén

Jenny Hylén

Mäklare0739624295Epost
Portrettbilde av Pernilla Lundell

Pernilla Lundell

Projektutvecklare010-4341202Epost

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller