Grönt och skönt – med stadspulsen på lagom avstånd

En gång i tiden var Gyllins trädgård en blomstrande handelsträdgård, norra Europas största dessutom. Det arvet syns än idag, inte minst i form av den härliga naturparken och den fina lekplatsen med trädgårdstema som du bor granne med här. Du får känslan av att bo på landet, men med storstadens utbud på alldeles lagom avstånd hemifrån.

Lugnt, tryggt och lummigt

Här flyttar du in i ett område som är enkelt att trivas i. Det är lugnt och tryggt, lummigt och grönt: Gyllins trädgård är rena paradiset för dig som trivs i naturen. Promenera i parken, eller ut mot de öppna fälten och förbi kolonilotterna. Efter några kilometer är du ute på vischan. Vill du ta en längre tur når du hela härliga Bokskogen på cirka 10 minuter i bilen. Och om en badutflykt lockar cyklar du faktiskt till Ribban på en dryg halvtimme.

 

Gott om saker att göra

Här har du också nära till gott om aktiviteter för alla åldrar och smaker. Flera gym, ny sporthall och fotbollsplaner har du på promenadavstånd. Det gäller även flera lekplatser, och den populära trampolinparken. Du har också nära till både Kvarnby golfbana, padelbanorna på Toftanäs och Bulltofta rekreationsområde med fina motionsspår och massor av andra aktiviteter, bara cirka 10 minuter på cykel faktiskt. Om du inte stannar hemma och njuter av lugnet på altanen, eller påtar i din egen trädgårdstäppa, förstås. Kanske blir det grannfika i växthuset också?

Drömläge för en enklare vardag

Här har du också nära till det du vill ha i din vardag. Nya, fina Toftanässkolan som erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs nio finns på bekvämt promenadavstånd, flera förskolor likaså. Middagsmaten handlar du lämpligen på ICA Maxi på Toftanäs, till den välsorterade butiken (liksom alla andra butiker på Toftanäs) har du bara en kort promenad. När matlagningslusten inte är på topp ligger Husie Pizzeria när till hands – men om du kan tänka dig ett par minuter längre cykeltur har du riktigt smaskiga finpizzor att hämta på Noi i Bulltofta. Fantastiskt goda, sägs det…

 

På lagom avstånd från storstaden

Men inte nog med att du kan njuta fullt ut av ditt område – här har du också hela Malmös på alldeles lagom avstånd. In till Malmö C tar du bussen, eller cykeln, på runt en halvtimme – eller en kvart med bil. Med bil når du också yttre Ringvägen på några minuter, och sedan ligger vägen öppen vart du än vill åka. 20 minuter i bilen tar dig till Lund, och på cirka 40 minuter är du framme i Köpenhamn. Här är det gott att leva!

 

Är du intresserad av Hjärtbladet?

Är du intresserad av Hjärtbladet?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer