Laster resultat

Kommande projekt

Slaka

I Slaka njuter du av lugnet på landet, bara 15 minuter från centrala Linköping. Samtidigt får du enkelt ihop vardagspusslet med skola och förskola i området, och cykelavstånd till allt du behöver.

1 av 7

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Bo nybyggt i ett område med historia

Slaka är mest känt för sin vackra rosa kyrka som invigdes 1783 i närvaro av prinsessan Sophia Albertina. Till kyrkans klenoder hör de textilier som skänktes av Sophia Albertina, och med tiden har kyrkan uppkallats efter henne, precis som ett av bostadsprojekten vi planerar att bygga i Slaka. 

I Slaka finns en dynamisk blandning av ny och gammal bebyggelse, och vackra grönområden. Här bor du i en lantlig och gemytlig miljö, samtidigt som du nära till det mesta du behöver i din vardag. Förskola och skola upp till årskurs 6 finns i området och du har bekvämt cykelavstånd till matbutiker, vårdcentral, apotek samt hela Linköpings utbud en kort bil- eller busstur bort. Området är tryggt och lugnt och passar perfekt för dig som är ute efter ett familjevänligt boende. En lekplats kommer att byggas i området, så barnen kan enkelt springa och leka utan att du behöver tänka på logistiken.

Projekt i Slaka

Här hittar du de projekt som är aktuella just nu. 

Kontakta oss för mer information om Slaka

Vi svarar gärna på dina frågor!