Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Sophia Albertina

Äntligen bygger vi nya bostadsrätter i mysiga Slaka. Här njuter du av lugnet på landet, bara 15 minuter från centrala Linköping. Samtidigt får du enkelt ihop vardagspusslet med skola och förskola i området, och cykelavstånd till allt du behöver. Vill du ha förtur? Passa på att bli OBOS-medlem, så får du möjlighet att tjinga ditt drömhem samt fler fina förmåner. Välkommen!

1 av 20

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
7
Bostadstyp
Radhus
Pris från
2 350 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (Boarea)
77–107 m²
Inflyttning
Från vår 2025
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Brf Sophia Albertina har 7 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Sophia Albertina

  • Från 2 350 000 kr till 3 375 000 kr
  • Inflyttning: Från vår 2025
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.365773,15.563613. Se kartan på Google

Lantlig miljö nära stan

I Slaka bor du lagom mycket på landet, mitt i naturen men samtidigt med närhet till allt du behöver i din vardag. Förskola och skola upp till årskurs 6 finns i området, samtidigt har du bara 15 minuter till Linköping med allt du behöver och lite till. Du som jobbar i stan tar dig dit på nolltid med bil eller buss. Busshållplats har du nästan rakt utanför dörren - smidigare blir det inte! Här blir vardagspusslet enkelt, helt enkelt.

Bo bekvämt i bostadsrätt

Förverkliga drömmen om livet på landet på enklast möjliga vis! Våra fina radhus i Brf Sophia Albertina är fria från alla klassiska villabekymmer som renoveringar och en stor vildvuxen trädgård att ta hand om. Här kan du koppla av och njuta av att bo i en skön, lantlig miljö i bekväm bostadsrättsform i en helt nybyggd bostad.

Ett boende med guldkant

Bostadsrätterna i Brf Sophia Albertina bjuder på inte mindre än två härliga uteplatser och en gräsmatta att njuta av. Här kan du dricka ditt morgonkaffe med naturen som sällskap, grilla med vännerna, och låta barnen leka fritt utan att behöva lämna hemmet. Pusta ut och njut av det goda livet!

Kika på kvartersskissen!

Kika på kvartersskissen!

Ta en titt på kvartersskissen och få en känsla över hur vi planerar kvarteret. Vilken bostad blir din favorit?

Se skissen i full bild här!
Om bostäderna

Om bostäderna

Här i härliga Slaka, bara 15 minuter från centrala Linköping kan du hitta hem oavsett livssituation i våra fina radhus i ett eller två plan.

Läs mer om bostäderna här
Området

Området

I Slaka njuter du av lugnet på landet, omgiven av vackra grönområden. Samtidigt får du enkelt ihop vardagspusslet med skola och förskola i området, bekvämt cykelavstånd till matbutiker, vårdcentral, apotek och hela Linköpings utbud inom räckhåll.

Läs mer om området här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Sophia Albertina

Vi svarar gärna på dina frågor!