Laster resultat
Kommande projekt

Bildkälla: Karlskoga kommun

Brf Storängen

I Brf Storängen kan dina husdrömmar bli verklighet på enklast möjliga vis: i bostadsrättsform. Här planerar vi för fina radhus och villor med sjönära läge. Lagom på-landet-känsla och bekvämt cykelavstånd till all service.

Nyckelinformation

Antal bostäder
22 st
Bostadstyp
Radhus och villor
Storlek (boarea)
107 kvm och 120 kvm
Säljstart
Prel tidigt 2023
Inflyttning
Q1 2025

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.297097,14.504509. Se kartan på Google

Lev det ljuva huslivet, nära Möckelns strand i Karlskoga

I vackra Storängsstrand, i södra delen av Karlskoga, har du chans att hitta ditt drömhem i ett lugnt och familjevänligt kvarter. Brf Storängen erbjuder två trevliga husmodeller i form av villa eller radhus. Härifrån har du både nära till ett dopp i sjön och allt du behöver i din vardag.

Välplanerade hem för stora och små

Här bor du med alla bekvämligheter i villa eller radhus på 107 eller 120 kvadratmeter. Husen har stora sociala ytor och gott om plats för familjens privata liv i 2–4 sovrum. Alla hus får rymliga altaner och en trädgård att pyssla om.

Allt för en härlig vardag 

Från svalkande dopp till spännande söndagsutflykter – här har du nära till att njuta av naturen året runt. Området får en ny badplats och en stor fin lekplats på andra sidan gatan. Vardagen pusslar du enkelt ihop med närhet till förskola och skola, storhandling och all tänkbar service i Karlskoga. Till Örebro tar du dig på dryga halvtimmen.

Bostäderna

Bostäderna

I Brf Storängen är det enkelt att njuta av det bästa från huslivet. Du bor nytt och fräscht i ett hem som kräver minimalt med underhåll – och dagen det är dags sköter föreningen det tillsammans. Här kan du välja mellan två populära husmodeller som rymmer allt för en härlig vardag.

Läs mer
Området

Området

I Storängsstrand bor du med ett otroligt fint läge i södra Karlskoga, granne med naturen och Möckelns strand. Här bygger vi härliga villor och radhus med stora uteplatser. Allt du behöver i vardagen finns på bekvämt cykelavstånd.

Läs mer
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Storängen

Vi svarar gärna på dina frågor!