Njut av det enkla huslivet

I Brf Storängen är det enkelt att njuta av det bästa från huslivet. Du bor nytt och fräscht i ett hem som kräver minimalt med underhåll – och dagen det är dags sköter föreningen det tillsammans. Här kan du välja mellan två populära husmodeller som rymmer allt för en härlig vardag.

Ett kvarter i harmoni med naturen

Här flyttar du in i ett välkomnande kvarter för stora och små. Husen är placerade utmed böljande gator, och de naturliga höjdskillnaderna bidrar till en livfull känsla i området. Fasaderna pryds av liggande träpaneler i en harmonisk färgkombination. Alla hus får stora altaner att njuta av utelivet på, de flesta även med möjlighet till uteplats på framsidan. Har du små barn som vill springa av sig behöver de inte röra sig långt från hemmet – en stor fin lekplats finns på andra sidan gatan. 

Hus för familjer av alla slag

Här kan du välja mellan friliggande villor på 107 och 120 välplanerade kvadratmetrar i två plan. I kvarteret finns även fyra radhus i den mindre husmodellen. Gemensamt för bostäderna är de härliga sällskapsytorna, moderna kök och gott om plats för familjens privatliv i 2–4 sovrum. I alla hus finns det bra möjligheter att skapa ett hemmakontor.

Med rum för din stil

Ditt nya hem har en hög standard från start med väl utvalda material, så som kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla i många år framöver – samtidigt som du kan låta din stil få ta plats. Är du ute i god tid kan du göra flera tillval i de olika husmodellerna, till exempel ändra planlösningen på övervåningen i de mindre husen. Det finns också gott om praktiska detaljer, som isolerat förråd och två parkeringsplatser. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Storängen?

Är du intresserad av Brf Storängen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!