Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Ebbas Trädgårdar

Nya tider, nya priser. Det finns ännu lägenheter kvar till försäljning i Brf Ebbas Trädgårdar. Här finner du alla lediga bostäder med tillträde när det passar dig. Vill du gå på visning? Vänligen kontakta ansvarig mäklare och boka tid.

1 av 14

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
13
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 075 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (boarea)
48–69 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning i vårt visningshus för Brf Ebbas Trädgårdar. Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området och passa på att få svar av alla ansvariga på plats. Anmäl att du kommer till Linnea

Passar inte visningstiden? Välkommen att boka en privat tid med Linnea.

Visningsbostad:
Högövägen 2A, Växjö. Se kartan på Google

Nya tider, nya priser

Prissänkning

Just nu har vi ett erbjudande i Brf Ebbas Trädgårdar som ger dig 300 000 kr i rabatt om du är en av de åtta första som tecknar avtal från den 17 oktober 2023. Rabatten är avdragen i prislistan och gäller dig som är eller Blir OBOS-medlem.

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Ebbas Trädgårdar en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 3 117 kr fram till 2029. Det ger dig friheten att planera din ekonomi flera år framåt. 

Kontakta mäklare för mer information om erbjudandet

Brf Ebbas Trädgårdar har 13 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Ebbas Trädgårdar

  • 13 en- till trerumsbostäder
  • Från 1 075 000 kr till 1 650 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.875998,14.745905. Se kartan på Google

Livet i Ebbas Trädgårdar

Det hörs redan på namnet: Brf Ebbas Trädgårdar är något helt annat än ett vanligt lägenhetsområde. Här möts du av ett småskaligt kvarter där husen tar plats kring en mysig, grön och lummig innergård – en riktig trädgård med odlingslådor för dig som vill få utlopp för ditt trädgårdsintresse och gott om mysiga sittplatser för dig som vill vara ute och njuta.

Ljus och rymd är vad som karaktäriserar lägenheterna i Brf Ebbas Trädgårdar. Stora fönsterpartier släpper in ett härligt ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till att nyttja ytorna på ett bra sätt. Alla lägenheter har uteplats eller balkong mot den lummiga innergården, ettorna och treorna har också en tydlig egen entré, vilket skapar en fin privat sfär.

Den stadsnära stadsdelen Bredvik ligger nära Norra Bergundasjön med fina promenadstråk utanför kvarteret – och all shopping på Samarkand eller Växjö centrum ligger bara en cykeltur bort. Vill du läsa mer om Bredvik läs artikeln Lugnt och skönt med staden inom räckhåll.

Vilken stil är du?

Vilken stil är du?

I Brf Ebbas Trädgårdar har vi tagit fram tre stilpaket. Alla med genomtänkta materialval och hög kvalitet på inredning.

Läs mer om stilpaketen här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Ebbas Trädgårdar

Vi svarar gärna på dina frågor!