Laster resultat

Försäljning pågår

Kv Nemus

På eftertraktade Norrlandet planerar vi nu för Kv Nemus med 15 Svanenmärkta kedjehus på 114 och 128 kvm i två plan. Här kan du njuta av vacker skärgårdsmiljö och semesterkänsla året om, samtidigt som du tar dig in till centrala Gävle på bara 15 minuter med bil. Dessutom får de 5 första som köper bostad i Kv Nemus solceller på köpet! Först till kvarn helt enkelt. Välkommen till ett unikt boende med skogen alldeles inpå knuten!

Exteriör bild av baksidan på kedjehus 128 kvm. Bilden är en visionsbild och kan komma att skilja sig från verkligheten.

1 av 20

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
12
Bostadstyp
Kedjehus
Pris från
4 195 000 kr
Storlek (boarea)
114–128 m²
Inflyttning
Från vinter 2025
Ägandeform
Äganderätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Solceller på köpet till de 5 första!

Vi bjuder på solceller till de 5 första som köper bostad i det här fina området. Först till kvarn så kontakta vår duktiga mäklare Sara redan i dag så berättar hon mer. Varmt välkommen hem till Kv Nemus. 

Kv Nemus har 12 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Kv Nemus

  • 12 femrumsbostäder
  • Från 4 195 000 kr till 5 195 000 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2025
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Drottninggatan 35, 80311 Gävle. Se kartan på Google

 

Hållbara hem med havet och tallarna som granne

I Kv Nemus på Norrlandet kan drömmen om ett hem nära naturen nu bli verklighet. Nemus är latin och betyder skogsdunge, vilket även symboliserar visionen för vårt nya bostadskvarter. Här influerar skogen såväl arkitekturen som den noga avvägda interiören och jordnära färgpaletten. Alldeles utanför dörren möts du av både ståtliga tallar och lummiga slänter med lingonris – kanske får du till och med en skymt av havet mellan trädstammarna!

Här kan du bo i ett Svanenmärkt hem

I Kv Nemus bygger vi bostäder med låg klimatpåverkan och energiförbrukning. Alla byggmaterial är utvalda för att innehålla minimalt med miljö- och hälsoskadliga ämnen. När du köper en klimatsmart bostad finns det även möjlighet att ansöka om ett grönt bolån hos de större bankerna. Då kan du få rabatterad bolåneränta — perfekt för plånboken! Kontakta din bank för mer information.

Att bo i äganderätt

Här äger du hela din fastighet – både bostaden och marken den är placerad på. Det innebär att du har en större frihet när det kommer till vad du kan göra med din bostad och din trädgård än om du hade bott i en bostadsrättsförening. Här kan du till exempel fritt renovera och hyra ut din bostad.

Nära natur, nöjen och kommunikationer

I närområdet finns det gott om utflyktsmål att upptäcka. Du har bland annat nära till Gävle golfbana, Gefle Segelsällskaps sommarrestaurang Huseliiharen, Böna café och Engeltofta med hotell och flera roliga aktiviteter. Vandringsleden Norrlandets kustled ligger strax inpå knuten och du har aldrig långt till ett svalkande dopp i havet. Från Norrlandet tar en bilfärd in till centrala Gävle bara 15 minuter. Närmaste busshållplats ligger ett stenkast bort med bra förbindelser in till stan.

Området

Området

Här kan du njuta av vacker skärgårdsmiljö och semesterkänsla året om, samtidigt som du tar dig in till centrala Gävle på bara 15 minuter med bil.

Läs mer om området här
Äganderätt: Välkommen till ditt alldeles egna hem

Äganderätt: Välkommen till ditt alldeles egna hem

Visste du att det finns en mängd fördelar med att bo i en äganderätt? Förutom att du äger huset och marken det står på har du också möjlighet till amorteringsfrihet de fem första åren. Bra va?

Läs allt om äganderätter!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Kv Nemus

Vi svarar gärna på dina frågor!