Laster resultat

Kommande projekt

Kv Nemus

På vackra Norrlandet, längs med Gävlebuktens norra kustremsa, planerar OBOS för ett nytt bostadskvarter bestående av ca 35 kedjehus i storlekar på ca 115 respektive 128 kvm. Här bor du med skogen strax intill och har havet på promenadavstånd. I närområdet finns även förskola, badplatser och omtyckta Bönans sommarcafé. Till centrala Gävle kommer du på bara 15 minuter med bil.

Nyckelinformation

Bostadstyp
Kedjehus
Antal bostäder
ca 35 st
Ägandeform
Äganderätt
Storlek (boarea)
ca 115 resp 128 kvm
Säljstart
Hösten 2023
Inflyttning
Preliminärt 2025-2026

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Planmyrstigen, 805 95 Gävle. Se kartan på Google

 

Hållbara hem med havet och tallarna som granne

På vackra Norrlandet, 15 minuter från centrala Gävle, kan drömmen om ett hem nära naturen bli verklighet. Utanför dörren möts du av både ståtliga tallar och slänter med lingonris. Nemus är latin och betyder skogsdungen vilket symboliserar visionen med det nya bostadskvarteret. Här bor du granne med naturen och kanske kan du få en skymt av havet mellan trädstammarna.

Svanenmärkta hus för framtiden

Nemus blir ett bostadsområde inspirerat av naturen där skogen influeras i såväl arkitekturen som i den moderna interiören. Här bor du i välplanerade kedjehus i två plan med egen uteplats. Invändigt bjuder bostäderna på öppna sociala ytor, minst tre trivsamma sovrum och två badrum. Nemus är ett bostadskvarter för framtiden och alla bostäder kommer Svanenmärkas.

Nära natur, nöjen och kommunikationer

Omgivningarna kring Nemus är något alldeles extra och här är det lätt att hitta något som passar alla. Närhet till Gävle golfbana, Bönans sommarcafé och Engeltofta med hotell och aktiviteter där du även kan ta båten ut till Limön för en trevlig dagsutflykt. Vandringsleden Norrlandets kustled ligger strax inpå knuten och med flera badplatser i närområdet har du aldrig långt till ett svalkande dopp.

Från Norrlandet tar en bilfärd in till centrala Gävle bara 15 minuter. Busshållplats finns längs med Bönavägen strax nedanför Planmyrstigen och trafikeras av X-trafik. Närmaste förskola är Bönans förskola som ligger ca 2,5 kvm bort.

Äganderätt: Välkommen till ditt alldeles egna hem

Äganderätt: Välkommen till ditt alldeles egna hem

Visste du att det finns en mängd fördelar med att bo i en äganderätt? Förutom att du äger huset och marken det står på har du också möjlighet till amorteringsfrihet de fem första åren. Bra va?

Läs allt om äganderätter!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Kv Nemus

Vi svarar gärna på dina frågor!