Hoppa till innehåll
Pågående planering

Stadljus tar nu form på bästa läget i Norra Djurgårdsstaden – ett unikt boende med 30 spektakulära våningar och svårslagen utsikt över huvudstaden och Östersjön. Här planerar vi för cirka 300 lägenheter i olika storlekar. Du som är medlem får förtur och möjlighet att köpa med OBOS Deläga. Preliminär säljstart 2025!

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
Cirka 300
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Planerad från 2025
Inflyttning
Planerad från 2029
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Deläga

Utforska området runt Stadsljus

Läser in

huskroppar i solljus

Stockholms framtida ljuspunkt

Stadsljus, framtaget av arkitektbyråerna Cobe och Yellon, är en hyllning till platsens historia samtidigt som det blickar mot framåt. Byggnaden får en höjd på 110 meter över havet och blir ett helt nytt landmärke i Stockholm, synligt över staden.

Inspirerat av de gamla gasklockorna från 1890-talet har arkitekterna skapat något unikt. Då precis som nu fanns en stark tro på framtiden i stadsutvecklingen – och det märks. Stadsljus får formen av tre cylindrar och en fasad med ett skal av balkonger, där blanka och matta ytor ger en prismaliknande struktur. Utformningen gör också att huset blir energieffektivt och släpper in mycket ljus.

Totalt planerar vi för omkring 300 lägenheter i olika storlekar – från yteffektiva ettor till större våningar. Du som är eller blir medlem har förtur vid säljstarten som är beräknad till 2025. Här kommer vi också att öppna dörren för att fler ska kunna uppfylla bostadsdrömmen med OBOS Deläga.

Köp halva, bo i hela med OBOS Deläga

Är du ny på bostadsmarknaden eller behöver en nystart mitt i livet? Med OBOS Deläga får nu fler chansen att uppleva den trygghet det innebär att äga sitt eget hem. – Vi vill göra vägen till bostadsdrömmen lite kortare, säger Cattis Carlén, affärsansvarig för OBOS Deläga.

kvinna i blått
flicka sitter på mammas rygg och pekar

Hitta hem i Norra Djurgårdsstaden

Nu uppfyller vi bostadsdrömmar på ett av Stockholms bästa lägen. Här i Norra Djurgårdsstaden planerar vi att bygga hållbara lägenheter med smarta lösningar som gör vardagen lite skönare.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Karin Hellgren

Karin Hellgren

Kommunikationschef OBOSE-post
Portrettbilde av Andreas Söderman

Andreas Söderman

Marknadschef OBOS Nya HemE-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller