Hoppa till innehåll

Brf Vårglimten

Radhuslänga i Brf Vårglimten
Till salu

I Telestadshöjden i Växjö bor du i radhus på 105 kvadratmeter i ett lummigt kvarter med närhet till sjöar, natur och det mesta du behöver på bekvämt avstånd.

Projektdetaljer

Adress
Telestadshöjden, Växjö
Inflyttning
Planerad från Kvartal 1 2025
Lediga bostader
5
Boarea
105 m2
Pris
Från 2 200 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Vårglimten

Läser in

Ljust och luftigt kök

Telestadshöjden - ett naturskönt och familjevänligt område

På Teleborg, söder om Vikaholm växer det nya och lummiga bostadsområdet Telestadshöjden fram. Området ligger naturskönt och du har nära till tre olika sjöar med vackra promenadstråk och badmöjligheter. Härifrån har du dessutom bara cirka 6 km till Växjös stadskärna.

Med närhet till det mesta

Läget är perfekt för dig som längtar efter ett smidigt och bekymmersfritt liv med närhet till allt du kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Förskolor, skolor, universitet och mataffärer finns i området. Växjö city med sitt stora utbud av restauranger och butiker tar du dig till på ca 15 minuter med cykel. Närmsta busshållplats ligger på gångavstånd och det finns bra gång- och cykelvägar i området hela vägen in till centrala Växjö.

Välplanerad familjefavorit

Våra populära radhus på 105 kvm har blivit en riktig familjefavorit, med sin välplanerade planlösning och fina sociala ytor. Varje radhus får en generös gräsmatta och uteplats med trätrall. Husen har liggande träpanel i vacker jordnära kulör som tillsammans med det röda taket och vita dörrar och
fönster bildar en harmonisk helhet. Bostäderna i Brf Vårglimten passar både barnfamiljen som värdesätter naturens lekytor, och de som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. Läs mer om bostäderna här.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Camilla Fors

Camilla Fors

Kundansvarig0470759964E-post
Portrettbilde av Eric Melkersson

Eric Melkersson

Mäklare0735000583E-post
Portrettbilde av Toni Ringberg

Toni Ringberg

Mäklare0735000581E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller