Hoppa till innehåll

Brf Norra Station

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Fasaden på Brf Norra Station
Till salu

Området runt stationsområdet i Växjö fortsätter att växa. På bästa läge i centrala Växjö byggs nu 70 lägenheter med spännande kvaliteter i varierande storlekar.

Projektdetaljer

Adress
Norra Stationsområdet, Växjö
Inflyttning
Planerad från Kvartal 4 2024
Lediga bostäder
28
Boarea
33–89 m2
Pris
Från 1 318 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen till visning av Brf Norra Station på mäklarens kontor. Anmäl dig till visningen genom att kontakta mäklaren.

Klostergatan 8, 352 30 VäxjöKarta
  • Torsdag 15 augusti kl. 16:00-16:30
Kontakta oss

Halvera kontantinsatsen med OBOS Deläga

I utvalda bostäder har du möjlighet att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du samäger din bostad med oss på OBOS.

Klicka in till kalkylatorn för att räkna på hur stor kontantinsats du behöver och vad boendekostnaden blir – och jämför med ett ordinarie köp.

Lediga bostäder i Brf Norra Station

Utforska bostäderna i Boväljaren

Klicka här för att se vilka bostäder som är lediga och hur de är placerade.

Utforska området runt Brf Norra Station

Läser in

Kök i öppen planlösning

Brf Norra Station - ett unikt citykvarter i Växjö

Att Brf Norra Station är ett spännande projekt som engagerar många är det inget tvivel om. Läget är så centralt det bara kan bli med stationen precis utanför dörren. Om du vill vara i händelsernas centrum är det här ett boende för dig. Här bor du optimalt om du gillar promenader runt sjön eller att strosa på stan, mat, nöjen och kultur. Alla bostäder får minst en egen balkong, även de minsta ettorna. Kanske är det här du och vännerna kommer att umgås många somrar framöver?

Den stora, lilla staden

Växjö är stort, men ändå litet och du når i princip allt du behöver inom 15 minuter, på promenadavstånd, med cykel eller buss. Samtidigt ligger staden strategiskt placerad mitt i sydostregionen, vilket gör att det är enkelt att resa hit oavsett vilket håll du kommer ifrån. För dig som bor i Brf Norra Station är det absolut smidigast att resa med tåg. På drygt två timmar är du på Kastrup och på tre timmar i Stockholm. Många tågpendlar till grannkommunerna och då är en lägenhet i vårt kvarter den perfekta bostaden.

Gillar du att shoppa eller att strosa runt hittar du allt från de stora kedjorna till de små special- och second handbutikerna. Här finns gallerior, torghandel, biografer och ett stort utbud av restauranger och caféer. I Växjö kan du uppleva mat från världens alla hörn och för finsmakaren finns dessutom flera restauranger som fått utmärkelser i Guide Michelin och White Guide.

Bo granne med konst, kultur och grönområden

Växjö är konstens och kulturens stad, där det finns något för alla. Två konststråk som du lätt hittar till är Glasgatan och Växjö Art Site där det sistnämnda är ett måste för alla som besöker staden. I museiparken finns Sveriges glasmuseum och Utvandrarnas hus. Ett stenkast därifrån ligger Växjö Domkyrka med Karolinerhuset från 1715 där Carl von Linné gick i skola. Mitt i stan står Växjö Konserthus med den imponerande Christina Nilsson-salen, där olika föreställningar avlöser varandra.

Här har du alltid nära till naturen. Tack vare kommunens 300 sjöar finns det gott om möjligheter till både bad och fiske. Blir du badsugen tar du en promenad till Trummen, där det finns badplats med sandstrand. Inne i city finns det massor av mysiga parker. För de minsta finns till exempel Linnés värld, en pastellfärgad temalekpark. En annan favoritplats är den vackra stadsodlingen Ekobacken, där det finns möjlighet att handla säsongens grönsaker.

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Kök i solljus

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Camilla Fors

Camilla Fors

Kundansvarig0470759964E-post
Portrettbilde av Eric Melkersson

Eric Melkersson

Mäklare0735000583E-post
Portrettbilde av Toni Ringberg

Toni Ringberg

Mäklare0735000581E-post