Hoppa till innehåll

Erbjudande för Brf Fabriken

100 000 kr rabatt per rum i Brf Fabriken i Örebro. Erbjudandet gäller nya kunder som köper en bostad innan 30 juni. Kontakta mäklaren för mer information.

Till salu

Endast fem minuter från centrala Örebro, byggs 49 lägenheter i varierande storlekar. Här har du närhet till både stadens utbud och vackra naturområden.

Projektdetaljer

Adress
CV-staden, Örebro
Inflyttning
Planerad från september 2024
Lediga bostader
24
Boarea
44 m2 – 103 m2
Pris
Från 1 748 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen till byggplatsvisning av Brf Fabriken. Anmälan krävs och görs genom att kontakta mäklaren.

CV-gatan 99, 703 82 ÖrebroKarta
  • Onsdag 26 juni kl. 15:00-15:30
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Fabriken

Läser in

Balkong i Brf Fabriken

Hitta hem på bästa läget i Örebro

CV-staden kommer att bli en alldeles unik ny stadsdel i centrala Örebro. Här får ett stolt stycke industrihistoria nytt liv när de vackra tegelbyggnaderna varsamt blandas med modern arkitektur och omfamnande grönska. Alldeles intill, på ett av Örebros bästa lägen, byggs nu 49 lägenheter i varierande storlek.

Allt för en enklare vardag

Här bor du med gång- och cykelavstånd till både stad och natur. Du behöver varken sakna vardagens nödvändigheter eller det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron och du har dessutom lika nära till centrum som till Osets naturreservat, småbåtshamnen och Hjälmaren. Jobbar du på sjukhuset cyklar du dit på fem minuter. I artikeln Nära till både stadens utbud och friluftsliv kan du läsa mer om det gamla industriområdet CV-staden.

I området planeras också för en ny grundskola och förskolans gård är dessutom tillgänglig för alla som bor i kvarteret efter skoltid, så här kan ni leka både kvällar och helger.

En alldeles unik möjlighet

Det är något särskilt med att flytta in i ett hem där ingen annan bott förut. I Brf Fabriken finns ett stort antal lägenheter med mycket varierande planlösning för olika behov. Ettorna är perfekta som en första egen lägenhet, medan de största fyrorna på ca.100 kvm rymmer den större familjen. Är du nyfiken på att få reda på mer om bostäderna så kan du läsa mer här.

Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar när det kommer till renovering och underhåll. Bostäderna håller en bra standard redan från början. Här bor du dessutom i ett område som har framtiden för sig, inte minst med tanke på kommunens ambitiösa planer för CV-området.

Med omtanke om miljön

Miljöbyggnad är en svensk miljöcertifiering som ger bra miljöer att leva i. Brf Fabriken är certifierad miljöbyggnad på nivån Silver. Det betyder att vi ansträngt oss extra mycket för att bygga miljövänligt och överträffar de lagar och myndighetskrav som finns kring till exempel ventilation, ljudmiljö och solskydd.

Hitta hem i CV-staden

Industrihistoria blandas med modern arkitektur i den ny stadsdelen CV-området i centrala Örebro. Här bygger OBOS 49 lägenheter i varierande storlek.

Hitta hem i CV-staden

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Gro Velta

Gro Velta

Mäklare076-010 56 65E-post
Portrettbilde av Amanda Käll

Amanda Käll

Mäklare/Säljkoordinator076-010 79 97E-post
Portrettbilde av Stina Gyllensten

Stina Gyllensten

Kundansvarig0470799872E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller