Hoppa till innehåll

Brf Ebbas Trädgårdar

Bild: Härlig uteplats med utsikt över innergården

Sänt pris

Få upp till 400 000 kr rabatt när du tecknar avtal. Gäller för dig som är eller blir OBOS-medlem. Rabatten är avdragen i prislistan.

Till salu

Inflyttningsklara lägenheter i Bredvik med tillträde när det passar dig. Vill du gå på visning? Vänligen kontakta ansvarig mäklare och boka tid.

Projektdetaljer

Adress
Högövägen, Växjö
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
8
Boarea
48 m2 – 69 m2
Pris
Från 1 075 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Fler erbjudanden i Brf Ebbas Trädgårdar

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Ebbas Trädgårdar en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 3 117 kr fram till 2029. Det ger dig friheten att planera din ekonomi flera år framåt.

Provbo

Vill du utforska boendet och området i din egen takt? Prova att hyra bostaden av oss i upp till 20 månader för att sedan få en bonus vid köp – en perfekt start på din nya investering. Erbjudandet gäller dig som är eller blir OBOS-medlem. Läs mer här. Kontakta mäklare för mer information

Utforska området runt Brf Ebbas Trädgårdar

Läser in

Bildet til Youtube-video

Livet i Ebbas Trädgårdar

Det hörs redan på namnet: Brf Ebbas Trädgårdar är något helt annat än ett vanligt lägenhetsområde. Här möts du av ett småskaligt kvarter där husen tar plats kring en mysig, grön och lummig innergård – en riktig trädgård med odlingslådor för dig som vill få utlopp för ditt trädgårdsintresse och gott om mysiga sittplatser för dig som vill vara ute och njuta.

Ljus och rymd är vad som karaktäriserar lägenheterna i Brf Ebbas Trädgårdar. Stora fönsterpartier släpper in ett härligt ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till att nyttja ytorna på ett bra sätt. Alla lägenheter har uteplats eller balkong mot den lummiga innergården, ettorna och treorna har också en tydlig egen entré, vilket skapar en fin privat sfär.

Den stadsnära stadsdelen Bredvik ligger nära Norra Bergundasjön med fina promenadstråk utanför kvarteret – och all shopping på Samarkand eller Växjö centrum ligger bara en cykeltur bort. Vill du läsa mer om Bredvik läs artikeln Lugnt och skönt med staden inom räckhåll.

Vilken stil är du?

I Brf Ebbas Trädgårdar har vi tagit fram tre stilpaket. Alla med genomtänkta materialval och hög kvalitet på inredning.

Stilpaket
Bildet til Youtube-video

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Linnéa Magnusson

Linnéa Magnusson

Mäklare073 500 57 18E-post
Portrettbilde av Johanna Svahn

Johanna Svahn

Säljkoordinator0104341262E-post