Hoppa till innehåll

Brf Blåklockan

Gatuvy enplanshus Brf Blåklockan
Till salu

I det nya bostadsområdet Pihlängen i Hjärup bygger vi nu bostadsrätter på bästa läge, mitt emellan Malmö och Lund. Brf Blåklockan bjuder på välplanerade par- och radhus i både ett och två plan. Här bor du i ett lugnt och tryggt område med lika nära till naturen och havet som till stadspulsen!

Projektdetaljer

Adress
Kryddörtsvägen, Staffanstorp
Inflyttning
Planerad från 2025
Lediga bostader
21
Boarea
95 m2 – 105 m2
Pris
Från 3 600 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen till visning av Brf Blåklockan i vår visningsbod intill området. Anmäl dig genom att kontakta mäklaren.

Bergströms väg, 245 61 StaffanstorpKarta
  • Söndag 16 juni kl. 10:00-10:30
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Blåklockan

Läser in

Välkommen hem till Hjärup

I Brf Blåklockan bor du i ett nybyggt och bekvämt radhus, mitt på de natursköna skånska slätterna. Samtidigt befinner du dig på bekvämt avstånd från det rika utbudet av service, kultur och nöje i Malmö och Lund.

Pihlängen – ett område i utveckling

I Hjärups östra delar kommer bostadsområdet Pihlängen att växa fram under de kommande åren – Brf Blåklockan tillhör etapp 1. Här ska OBOS uppföra drygt 150 bostäder i blandad småhusbebyggelse – radhus, kedjehus, parhus – så här finns det något för alla! Tack vare variationen av bostäder finns här något för alla.

Med närhet till det mesta

Från Hjärup tar du dig enkelt in till både Malmö och Lund med buss eller tåg. Skånetrafikens Pågatåg stannar på Hjärup station, dit du cyklar på under tio minuter. Med tåget tar det sedan sex minuter till Lund och tio minuter till Malmö. Om du i stället lockas av tanken på att cykelpendla tar du dig till Lund på 20 minuter.

Välplanerade och flexibla planlösningar

Tvåplanshusen på 105 kvadratmeter är en av våra mest omtyckta husmodeller – och det är inte svårt att förstå varför. Husen har flexibel planlösning och du väljer själv om du vill ha två, tre eller fyra sovrum. Enplanshuset på 95 kvadratmeter passar särskilt bra till den mindre familjen eller dig som är redo att sälja villan och flytta till en lättskött och bekväm bostad. Även här erbjuds en flexibel planlösning med två eller tre sovrum.

Njut av din egen trädgård och uteplats

Oavsett vilken av hustyperna i Brf Blåklockan som du fastnar mest för får du här en trädgård med lättskött gräsmatta och en härlig altan. Här kan du njuta hela året, men kanske särskilt under ljumma sommarkvällar i gott sällskap. Tomtgränserna avgränsas med en låg häck och uteplatserna med en skärmvägg för lite mer avskildhet.

Hitta hem i Pihlängen - Hjärup

Hitta hem i Pihlängen - Hjärup

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Pojke öppnar dörr till sitt nya hus
Kök med tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har en hög standard. Men vill du sätta din egen stil på din bostad gör du dina personliga val i designwebben. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Maja Sandell

Maja Sandell

Mäklare076-0196538E-post
Portrettbilde av Johan Lundahl

Johan Lundahl

Mäklare0766452194E-post
Portrettbilde av Stina Gyllensten

Stina Gyllensten

Kundansvarig0470799872E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller