Hoppa till innehåll

Brf Blåbärsskogen

Allrum.

Just nu 200 000 kr rabatt + avgiftsfritt första året

Just nu har vi ett erbjudande som ger dig 200 000 kr i rabatt om du köper en lägenhet i Brf Blåbärsskogen, dessutom bjuder vi på månadsavgiften i 12 månader. Erbjudandet gäller nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Till salu

Inflyttningsklara bostäder i ett sjönära område i Sala. Här bygger vi ett mysigt kvarter med nybyggda radhus i tre olika storlekar, inspirerade av stadens vackra gamla bebyggelse. Här bor du bekvämt i bostadsrättsform, granne med skogen, en promenad från bad – och bara en cykeltur från allt annat.

Projektdetaljer

Adress
Björnbärsgatan, 733 37 Sala
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
7
Boarea
120 m2 – 137 m2
Pris
Från 2 250 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Varmt välkommen till vår nya visningsbostad på Björnbärsgatan 20! Anmäl dig till mäklaren om du vill komma på visningen.

Björnbärsgatan 20, 733 37 SalaKarta
  • Onsdag 19 juni kl. 17:30-18:00
Kontakta oss

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Blåbärsskogen en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 4 388 kr fram till 2027. Det ger dig friheten att planera din ekonomi i flera år framåt.

Utforska området runt Brf Blåbärsskogen

Läser in

Bild på en baksida med altan.

Ett nytt kvarter med småskalig charm

Vad kan väl passa bättre här i Sala än nybyggda trähus med gammaldags charm? Nej, vi tänkte väl det. Välkommen till ett mysigt kvarter där husen får ta plats, och vara vackra på riktigt, utan att vara mindre moderna för det. Härliga radhus i tre olika storlekar – som gjorda för familjelivet, oavsett hur din familj ser ut.

Stort, litet eller mittemellan

Här kan du välja mellan finfina radhus i tre olika storlekar: 107, 120 eller 137 ljusa och välplanerade kvadratmetrar i två plan. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan med den ljuvliga altanen utanför som grädde på moset. Och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. Husen har 2-4 sovrum som standard. Med andra ord finns här gott om plats för att leva livet.

Småstadscharm med nära till allt

Sala är en alldeles lagom stad. Liten nog för att ha den mysiga småstadskänslan kvar, men stor nog för att ha all service du behöver i din vardag – och en hel del annat som sätter guldkant på den samma. Från Brf Blåbärsskogen har du till exempel bara en kort promenad till både badplats och lekplats – och skogen såklart. Sedan finns allt annat som Sala har att erbjuda på bekvämt cykelavstånd.

Titta närmare på husen!

Brf Blåbärsskogen i populära Sörmarken bjuder på nybyggda radhus och parhus om 107, 120 & 137 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Alla med fina sällskapsytor på bottenvåningen och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Köket i Brf Blåbärsskogen
Ett barn cyklar och mamman joggar.

Livet i området

Sala passar dig som vill njuta fullt ut av småstadslivet, men ändå har flera större städer inom räckhåll. Här finns allt du behöver för en smidigt fungerande vardag – men också för en guldkantad sådan.

Varför välja Blåbärsskogen?

Drömmer du om ett lite enklare, lugnare liv i småstaden med det stora utbudet? I ett nytt och fräscht hus som är vackert på riktigt, men som samtidigt låter dig slippa allt vad underhåll heter? Välkommen hem!

En tjej i skogen med ryggsäck.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Emelie Videll

Emelie Videll

Mäklare070-3285300 E-post
Portrettbilde av Maria Hägglund

Maria Hägglund

Säljkoordinator0706015789E-post