Hoppa till innehåll

Brf Björrödsängen

Bild kedjehus
Till salu

I populära Landvetter ligger natursköna, barnvänliga Björröd. Här planerar vi nu för Brf Björrödsängen, med 13 familjevänliga kedjehus på 107–120 kvm i två plan och grönskande uteplatser. Drömhem i en lagom lantlig miljö, bara en kvarts bilresa från centrala Göteborg. Välkommen hem!

Projektdetaljer

Adress
Knektetorpsvägen, 438 93 Landvetter
Inflyttning
Planerad från Kvartal 4 2025
Lediga bostader
4
Boarea
107 m2
Pris
Från 3 590 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Björrödsängen

Läser in

Bo lagom mycket på landet

Nu får fler hussugna göteborgare chans att förverkliga drömmen om en enklare vardag närmare naturen. Brf Björrödsängen blir det andra kvarteret vi bygger i ett område som bjuder på något alldeles extra: grönskande omgivningar och närhet till service och aktiviteter inne i Landvetter, med Göteborg på smidigt avstånd. Visst låter det härligt?

Familjevänliga favoriter

I Brf Björrödsängen kan du välja mellan kedjehus i två olika storlekar: 107 välplanerade kvadratmetrar eller 120 smarta sådana. Alla hus är välutrustade med hög grundstandard, fina sociala ytor och gott om plats för privatlivet i 3–4 sovrum. Här har varje hus en härlig uteplats och lättskött tomt för dig som vill skapa ditt trädgårdsparadis – om du så önskar – att bo i en nybyggd bostadsrätt är bekvämt utan stora måsten!

Läge för en härligare vardag

Det må låta som en sliten klyscha, men i Björröd får du verkligen det bästa av flera världar. Starta skogspromenaden utanför knuten, kanske med svampkorgen som sällskap? Om sommaren kan du ta cykeln till svalkande dopp i Landvettersjön, göra en utflykt till Korns vackra trädgård eller handla lokalproducerade godsaker på Sammels Lantgård. Vardagens service inne i Landvetter cyklar du till på en kvart. Och när stadslivet kallar tar du bussen in till Göteborg på runt en halvtimme, eller 15–20 minuter med bil.

Om bostäderna

I Brf Björrödsängen kan du mellan kedjehus på 107 eller 120 kvm i två plan. Att dessa hustyper är bland våra populäraste är enkelt att förstå: här finns gott om plats för allas saker, för umgänge på de sociala ytorna och lugn och ro i de 3–4 sovrummen.

Översiktsbild
Bildet til Youtube-video

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Gustav Johansson

Gustav Johansson

Mäklare0734-05 00 05E-post
Portrettbilde av Emil Romell

Emil Romell

Mäklare0732-62 32 40E-post
Portrettbilde av Sanna Holmesten

Sanna Holmesten

Säljkoordinator010-434 13 20E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller