Förverkliga husdrömmen i bekväm nyproduktion

Här kan du välja mellan kedjehus på 107 eller 120 kvm i två plan. Att dessa hustyper är bland våra populäraste är enkelt att förstå: här finns gott om plats för allas saker, för umgänge på de sociala ytorna och lugn och ro i de 3–4 sovrummen. Alla hus får en uteplats, lättskötta tomter och plats för bilen i den egna carporten.

Ett kvarter i en trädgårdsstad

Brf Björrödsängen blir det andra kvarteret vi bygger Björröd och en del av ett nytt bostadsområde i lantmiljö. Området utgår från trädgårdsstadens ideal: husen lånar sin plats i naturen och i kvarteret finns mysiga smitvägar mellan husen. På  de lugna gatorna kommer säkerligen många av kvarterets minstingar lära sig cykla. Fågelbon, grönska och en varsam hantering av den befintliga naturen förstärker den härligt lantliga känslan.

Hem i harmoni med naturen

Husen i Brf Björrödsängen är byggda i trä, i en modern stil och färgsättning som harmoniserar med naturen.  Även inomhus kommer du att kunna njuta av de fina omgivningarna: från nästan alla fönster kommer du att kunna se minst tre typer av växtlighet.

Gott om plats för utelivet

Alla bostäder får härliga terrasser som skärmas av mot grannen med plank i liggande träpanel. De mindre husen är placerade med baksidan mot mysiga Björrödsbäcken. Varje hus får dessutom en lättskött tomt där du i lugn och  ro kan skapa ditt alldeles eget trädgårdsparadis. Kanske blir det här du förverkligar drömmen om att odla egna grönsaker? Oavsett vad du föredrar bor du bekvämt i bostadsrättsform, i ett välbyggt och välutrustat hem – fritt från klassiska villabekymmer som renoveringar och en vildvuxen trädgård.

Ljust, fräscht – och praktiskt

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – samtidigt som du kan sätta din egen prägel på hemmet. Vi har heller inte sparat de praktiska detaljerna, som att varje hus får en egen carport med ett förråd intill. I kvarteret finns också ett gemensamt  förråd där föreningen har möjlighet att dela på utrustning.

Är du intresserad av Brf Björrödsbäcken?

Är du intresserad av Brf Björrödsbäcken?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!