Hoppa till innehåll
Grön och gul loggo för Superettan, med OBOS som sponsor

OBOS tar Superettan till nästa nivå

Idag startar äntligen Superettans säsong. Superettan 2020 innebär en ny kostym för ligan och ett rejält lyft när bostadsutvecklaren OBOS satsar stort på rikets andraliga inom herrfotbollen.

Publicerad:
tisdag 16 juni 2020

Superettan har en stark lokal förankring runt om i landet, precis som OBOS har i utvecklingen av bostäder. Tillsammans tar vi ett gemensamt ansvar för samhället vi lever i, säger koncernchefen Daniel Kjørberg Siraj på OBOS.

Läs hela pressmeddelandet på Svensk Elitfotbolls webbsida. 

Relaterade

OBOS startar fond för barn och ungas fritid

Nu står det klart att bostadsutvecklaren och medlemsorganisationen OBOS lanserar en ny fond – OBOS Jubel. Fonden kommer under 2022 att dela ut en miljon kronor till idrotts- och kulturföreningar, samt andra initiativ som bidrar till en bra fritid för barn och unga i bostadsområden.

Fler slutar spela innebandy i ung ålder – nu lanseras nationellt koncept för rörelseglädje i skolor

Redan vid 10 års ålder slutar många innebandyspelare med innebandy och idrott. Pandemin accelererade utvecklingen och innebandy var en av de sporter som drabbades hårdast. Därför lanserar nu Svensk Innebandy tillsammans med OBOS ”Framtidens innebandy”, med syftet att bygga broar mellan skolor och göra det lättare för skolelever att hitta till en förening och på den vägen få fler barn i rörelse.

OBOS ny huvudpartner till Handbollsligan

OBOS – en av Norge och Sveriges största bostadsutvecklare, går nu in som sponsor till elithandbollen. Idag onsdag, samma dag som säsongen drar i gång för dameliten, offentliggör OBOS att man går in som huvudpartner till Handbollsligan, Sveriges högsta elitserie inom handboll för herrar. OBOS går också in som central ligapartner till SHE, Sveriges högsta elitserie inom handboll för damer.