Superettan x OBOS

Tillsammans med Superettan ger vi dig chansen att se Sveriges mest ovissa liga på plats. Bli medlem i OBOS och få rabatt på matchbiljetter, andra smarta förmåner och dessutom förtur i Sveriges nya och unika bostadskö.

OBOS är en av Sveriges största bostadsutvecklare och ägs av sina medlemmar i Sverige och Norge. Hos OBOS hittar du bostäder för livets alla faser i form av lägenheter, parhus, villor och tomter, i städer och på landsbygden. OBOS har ett stort engagemang för både idrott och samhällsfrågor. Därför är vi stolt Presenting partner till Superettan. 

Gå före i bostadskön
Som medlem får du förtur när du ska köpa bostad av OBOS. Ett medlemskap kan göra skillnad redan första dagen, men ju längre tid som medlem desto större möjlighet att få välja bostad allra först. När du har köpt en bostad får du behålla din köplats att använda vid nästa bostadsköp. Som medlem får du också ta del av ett helt nytt sätt att köpa bostad i Sverige, OBOS Deläga, som möjliggör att fler kan äga sitt eget boende. Det kallar vi en värdefull investering. 

Förmåner för nytta och guldkant
Medlemmar får förmånliga erbjudanden och rabatter som lyfter hemmet och vardagen, men också på nöjen och upplevelser, resor och hotell och så klart konserter och sportevenemang. Varför inte bjuda familj eller vänner på spännande fotboll? Bli medlem idag och få 25 % rabatt på max 4 biljetter till valfri fotbollsmatch i Superettan! 

Populära medlemsförmåner

Ladda ned OBOS-appen

Ladda ned OBOS-appen

Våra mest nöjda medlemmar använder appen med direkt tillgång till medlemskort, personliga erbjudanden och aktuella rabatter. Ladda ned OBOS-appen från Google Play eller i App Store.

Läs mer om OBOS-appen
illustration på medlemskort

Bli medlem idag

Mellan 1 september och 31 december bjuder vi på årsavgiften för 2021 och du betalar endast 300 kr i inträdesavgift. Därefter betalar du 200 kronor i årsavgift för kommande år.