9 tips på fantastiska upplevelser just nu

Som OBOS-medlem kan du både ha kul och spara mycket pengar. Vi ger dig våra bästa tips på fantastiska upplevelser att boka med bra OBOS-rabatt. Antal platser är begränsade, så det är först till kvarn. Det lönar sig att vara medlem!

1. Biljettsläpp till en av årets roligaste upplevelsepaker

Den 17 april slår Liseberg upp dörrarna för säsongen 2023 och nu med nya åkattraktionen Luna. Självklart kommer du att få gå in till rabatterat OBOS-pris! 

2. Köp biljetter till konserter och evenemang före alla andra

All Things Live ger dig exklusiv tillgång till några av världens mest eftertraktade konserter och evenemang. Förutom 48h förköp innan alla andra får du också möjlighet till rabatterade biljetter. 

3. Upplev succén Mamma Mia! The Party

En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. Nu kan du boka plats på Mamma Mia! The Party och få 325 kr i OBOS-rabatt. Erbjudandet gäller lördagsmatinéer i mars och april 2023 på Rondo i Göteborg. Opa - vilket party!

4. Bo billigare på hotell och i semesterhus

Känn semesterlyx om så bara för en natt. Hos våra tre hotellpartners får du rabatterat OBOS-pris: 20% hos Best Western Hotels & Resorts, 15% hos Nordic Choice Hotels eller upp till 30% på Hotell Hasselbacken. Lockar eget semesterhus får du 10% hos Novasol i både Sverige och Europa.

5. Äventyr för både små och stora

Med över 65 miljoner legoklossar och massor av skoj är du garanterad en fantastisk vistelse på Legoland. Semesterparadiset öppnar för säsongen 1 april, men redan nu kan du boka Legoland gå 2-för-1 på entrébiljetten.

6. Se suveräna sportuppelvelser 

OBOS-medlemmar är vana vid bra lägen! Därför håller vi riktigt bra platser på matcher som du kan tjingpaxa helt kostnadsfritt. Vi har platser till matcher inom fotboll, innebandy och handboll. Håll utkik för fler matcher!

7. Avnjut en fabulös brunch i anrik miljö

Bjud med vänner och familj på en dekadent brunchupplevelse och få 15% rabatt på Restaurang Hasselbacken. Att äta brunch på Hasselbacken är en klassiker innan besöket på Cirkus, ABBA The Museum, Skansen, Gröna Lund eller en naturskön långpromenad runt vackra Djurgården.

8. Gör en makalöst mysig museidag

Besök ABBA The Museum till 15% rabatt och ta del av en interaktiv upplevelse där du virtuellt kan prova ABBAs kostymer, sjunga, spela quiz och mixa originalmusik. Eller varför inte ta ett besök på The Viking Museum till 20% rabatt och färdas tillbaka till den mytomspunna vikingatiden.

9. Vill du vidga vyerna? Go. Live a little. 

Resmålet, hotellet, sällskapet och aktiviteterna: allt bidrar till helheten. Men det är upplevelserna som gör resan till ett äventyr. Med Apollo får du upp till 500 kr OBOS-rabatt per resenär. Allt som oftast gäller dessutom din rabatt utöver Apollos aktuella erbjudanden