Laster resultat

Kommande projekt

Wendelstrand

Wendelstrand är ett nytt bostadsområde som växer fram vid Landvettersjön i Mölnlycke. En hållbar stadsdel för dig som vill leva i samtiden, utan att lämna naturen. Här planerar OBOS för 200 bostäder med förtur för medlemmar.

Visions- och illustrationsbild.

Nyckelinformation

Antal bostäder
200 bostäder
Boendeform
Bostadsrätt
Bostadstyper
Lägenheter och småhus
Säljstart
Prel Q1 2025
Inflyttning
Prel Q4 2027

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Visning

Vi bjuder in till en visningsdag med sommaraktiviteter för både barn och vuxna. Träffa oss från Next Step, HSB, och OBOS för mer information om de planerade bostäderna i området och upptäck det imponerande Lakehouse, ritat av världskända arkitekterna Snøhetta.

Vi ser fram emot att visa er hur vi planerar för över 1000 nya hem de kommande åren. Samtidigt kan ni njuta av DJ, ansiktsmålning och spännande mountainbike-turer kostnadsfritt med möjlighet att köpa lunch från vår härliga foodtruck. Det blir en dag som visar upp det bästa från Wendelstrand.

Välkomna!

Grustagsvägen, 435 33 Mölnlycke. Se kartan på Google

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Grustagsvägen, 435 33 Mölnlycke. Se kartan på Google

Skapa drömmen om Wendelstrand

Wendelstrand är en speciell plats som binder samman skog, berg och sjö. Arkitekturen är en förlängning av det, där både planering och byggnader
agerar som en länk för människor. Till varandra, och till den omkringliggande naturen.

Genom att samla olika perspektiv och enas kring en gemensam vision, växer nu något unikt växa fram. Och som en hyllning till naturen och framtidens boenden låter vi trä vara det dominerande inslaget i området.

Nära naturen, nära till staden

Centrala Göteborg är bara en kvart bort, och Mölnlycke Centrum ligger på några kilometers avstånd.

Bara minuters promenad från Wendelstrand ligger friluftsområdet Wendelsberg med lekplats och utegym byggda i trä. Där ligger en park med dammar, upplysta skogsspår, discgolfbana och mountainbikespår som leder över berget. Vandra några minuter till, så hamnar du i ett naturreservat.

Lakehouse - en signaturbyggnad i världsklass i Wendelstrand

Lakehouse - en signaturbyggnad i världsklass i Wendelstrand

Lakehouse är en plats skapad för hela Wendelstrands välbefinnande, fysiskt som psykiskt. Huset är vad du vill att det ska vara. Kom dit för att nätverka, eller för egentid med gym och wellness.

Läs mer om Lakehouse
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor