Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Ella Kvarn

Äntligen är det dags för fler nya hem på populära Prästgårdsgärde! Här planerar vi för både radhus och lägenheter med ett kanonläge i Falköping. 2-6 rok, fina uteplatser och en lummig grön innergård med gemensamt växthus. Härliga hem för alla generationer och familjekonstellationer, med andra ord.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
31
Bostadstyp
Radhus
Pris från
1 275 000 kr
Storlek (Boarea)
53–137 m²
Inflyttning
Från höst 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Det ska löna sig att vara med från start!

Vi förbehåller oss rätten att prisjustera under projektets gång. Så, när du har hittat ditt drömhem: gör slag i saken direkt, det lönar sig i längden. 

Brf Ella Kvarn har 31 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Ella Kvarn

  • 31 två- till sexrumsbostäder
  • Från 1 275 000 kr till 2 725 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Exteriör i Brf Ella Kvarn

Hurra! Fler nya hem på Falköpings finaste läge

Prästgårdsgärde har ett perfekt läge i Falköping med promenadavstånd till det mesta. Här planerar vi nu för både radhus och lägenheter, granne med radhusen i Brf Lövängen, och lägenheterna i Brf Klangagården Och precis som i Brf Klangagården har vi lånat föreningens namn från det gamla Falköping, närmare bestämt från kvarnen som förr låg ett par hundra meter härifrån.

Nya hem för alla smaker

Här kan du välja bostad efter hur du vill leva livet. Brf Ella Kvarn bjuder på tre olika modeller av radhus, med 3-4 sovrum som standard, två badrum och fina uteplatser – men också välplanerade tvåor, treor och fyror, alla med balkong (eller uteplats om du väljer att bo i markplan). Självklart finns också alla praktiska detaljer på plats, som att alla bostäder får en egen parkeringsplats och att flerbostadshusen har hiss.

Nära till vardagsliv och vardagslyx

Alldeles intill Prästgårdsgärde ligger mysiga Gamla stan, och det är inte svårt att se hur bostäderna här har inspirerats av den pittoreska miljön. Både när det gäller materialval och miljön runt omkring husen. Här bor man småskaligt, trivsamt – och alldeles nybyggt, förstås. Här har du också all service du behöver i din vardag på nära håll, du har gång- eller cykelavstånd till allt som Falköping har att erbjuda.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Ella Kvarn bor du lugnt och skönt med en lantlig känsla, dels på grund av husens utseende, men också tack vare kvarterets härliga innergård. Här bygger vi radhus om 137 respektive 120 kvm i två olika modeller samt lägenheter om 2-4 rok, 53-81 kvm. Läs mer här!

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Brf Ella Kvarn får ett smått oslagbart läge. Här kan du ta en promenad genom de trevliga gatorna i Gamla stan – kanske fynda något på fina loppisen? Eller flanera in mot centrum, kanske för att ta en titt på vad som blommar i Plantis just nu? Läs mer här.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Ella Kvarn?

Varför välja Brf Ella Kvarn?

Nybyggda hem med perfekt läge i Falköping. Både radhus och lägenheter i ett härligt grönt och socialt kvarter. Här berättar vår projektutvecklare Henric Johansson mer om kvarterets alla fördelar.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Ella Kvarn

Vi svarar gärna på dina frågor!