Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Ella Kvarn

Äntligen är det dags för fler nya hem på populära Prästgårdsgärde! Här bygger vi både radhus och lägenheter med ett kanonläge i Falköping. 2-6 rok, fina uteplatser och en lummig grön innergård med gemensamt växthus. Härliga hem för alla generationer och familjekonstellationer, med andra ord.

1 av 18

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
9
Bostadstyp
Radhus, Lägenhet
Pris från
1 275 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (Boarea)
53–120 m²
Inflyttning
Från höst 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning i Brf Ella Kvarn!

Alldeles strax är vår visningslägenhet klar. Kommande visningar sker därför i denna, så att du kan få uppleva hur det känns att bo i vårt Brf Ella Kvarn. 

Anmäl dig gärna till våra mäklare Madelene och Ronja innan visningen så att de kan förbereda sig på allra bäst sätt. 

Om visningstiden inte passar är du välkommen att kontakta våra mäklare för en tid som passar dig. 

Välkommen! Hoppas vi ses!

Halverad månadsavgift i Brf Ella Kvarn

Just nu går vi på OBOS in och betalar halva månadsavgiften i Brf Ella Kvarn 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som tecknar avtal och som är eller blir OBOS-medlemmar.

Kontakta mäklare för mer information om erbjudandet

Brf Ella Kvarn har 9 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Ella Kvarn

  • 9 två- till femrumsbostäder
  • Från 1 275 000 kr till 2 350 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2023
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Exteriör i Brf Ella Kvarn

Hurra! Fler nya hem på Falköpings finaste läge

Prästgårdsgärde har ett perfekt läge i Falköping med promenadavstånd till det mesta. Här planerar vi nu för både radhus och lägenheter, granne med radhusen i Brf Lövängen, och lägenheterna i Brf Klangagården Och precis som i Brf Klangagården har vi lånat föreningens namn från det gamla Falköping, närmare bestämt från kvarnen som förr låg ett par hundra meter härifrån.

Nya hem för alla smaker

Här kan du välja bostad efter hur du vill leva livet. Brf Ella Kvarn bjuder på tre olika modeller av radhus, med 3-4 sovrum som standard, två badrum och fina uteplatser – men också välplanerade tvåor, treor och fyror, alla med balkong (eller uteplats om du väljer att bo i markplan). Självklart finns också alla praktiska detaljer på plats, som att alla bostäder får en egen parkeringsplats och att flerbostadshusen har hiss.

Nära till vardagsliv och vardagslyx

Alldeles intill Prästgårdsgärde ligger mysiga Gamla stan, och det är inte svårt att se hur bostäderna här har inspirerats av den pittoreska miljön. Både när det gäller materialval och miljön runt omkring husen. Här bor man småskaligt, trivsamt – och alldeles nybyggt, förstås. Här har du också all service du behöver i din vardag på nära håll, du har gång- eller cykelavstånd till allt som Falköping har att erbjuda.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Ella Kvarn bor du lugnt och skönt med en lantlig känsla, dels på grund av husens utseende, men också tack vare kvarterets härliga innergård. Här bygger vi radhus om 137 respektive 120 kvm i två olika modeller samt lägenheter om 2-4 rok, 53-81 kvm. Läs mer här!

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Brf Ella Kvarn får ett smått oslagbart läge. Här kan du ta en promenad genom de trevliga gatorna i Gamla stan – kanske fynda något på fina loppisen? Eller flanera in mot centrum, kanske för att ta en titt på vad som blommar i Plantis just nu? Läs mer här.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Ella Kvarn?

Varför välja Brf Ella Kvarn?

Nybyggda hem med perfekt läge i Falköping. Både radhus och lägenheter i ett härligt grönt och socialt kvarter. Här berättar vår projektutvecklare Henric Johansson mer om kvarterets alla fördelar.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Ella Kvarn

Vi svarar gärna på dina frågor!