Interiör i Brf Klippingen 2 som obos planerar att bygga i borås

Hem för vardagsliv och vardagslyx

Vad sägs om att flytta in i ett lugnt och trivsamt område, nära naturen och med hela Borås utbud på bekvämt avstånd? Det är precis vad du får i Brf Klippingen 2. Här bor du i välplanerade radhus och parhus i bekväm bostadsrättsform – helt fritt från klassiska villabekymmer.

Ett levande kvarter

Husen i Brf Klippingen 2 tar plats på mark med stora naturliga höjdskillnader. De har vi valt att bevara i mesta möjliga mån, eftersom de skapar ett kvarter med ett alldeles eget uttryck. Det ger helt enkelt en mycket mer levande känsla och mycket större charm än ett kvarter där allt är platt och likriktat. Vissa hus ligger högre, andra lite lägre. Det gör även att uteplatsernas höjder varierar, på vissa av husen liknar de snarare en stor och lyxig balkong.

Vackert och välkomnande

Husen får en stilren färgsättning med vita fasader och fönstersättningar och svarta plåttak som kronan på verket, ett uttryck som blir både klassiskt och modernt. Liggande träpanel skvallrar om att här bor du i ett hus byggt i trä, vilket är bra både för vår miljö och för din inomhusmiljö. Smarta lösningar för belysning förstärker det välkomnande uttrycket – och stiliga stödmurar i form av stenfyllda gabioner sätter den berömda pricken över i:et.

1 av 5

Hem att leva livet i

Här kan du välja mellan parhus eller radhus om 107 ljusa och välplanerade kvadratmetrar i två plan. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan, och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. Med andra ord finns här gott om plats för att leva livet, oavsett hur ditt liv ser ut.

Ljust, fräscht – och praktiskt

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är vald med omsorg, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget förråd och egen parkering.

1 av 6

Ett enkelt sätt att leva villaliv

Att bo i bostadsrätt passar dig som vill ha lagom mycket frihet och ansvar. Här bor du i hus, med allt vad det innebär, utan att behöva oroa dig för det tunga underhållet som att lägga om tak eller måla om fasaden: allt sådant är föreningens ansvar. Vill du veta mer om hur det är att bo i bostadsrätt? Gå in på obos.se och läs mer!