Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Klippingen 2

Sörmarken, ett charmigt och barnvänligt bostadsområde – tio minuter från Borås centrum. Här finns en ledig bostad kvar med tillträde när det passar dig. Vill du gå på visning? Vänligen kontakta ansvarig mäklare och boka tid.

Perfekt planlösning för dig som vill umgås med gäster samtidigt som du lagar mat.

1 av 15

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Radhus, Parhus
Pris från
2 495 000 kr
Storlek (Boarea)
107 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Brf Klippingen 2 har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Klippingen 2

  • 1 fyrarumsbostad
  • Från 2 495 000 kr till 2 495 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Muskotgatan 10A, Borås. Se kartan på Google

Uppfyll husdrömmen i populära Sörmarken

I charmiga Sörmarken bor du lugnt och grönt. All service du behöver i din vardag finns på bekvämt avstånd, och en kort cykeltur bort väntar härliga Kransmossens friluftsområde med gott om aktiviteter för stora och små. Lockar stadens nöjen? Då hoppar du bara på bussen – du är framme på tio minuter.

Välplanerade hus i bekväm bostadsrättsform

Här kan du njuta av huslivet i radhus och parhus i bekväm bostadsrättsform, helt fritt från klassiska villabekymmer. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan – och inte minst på den härliga altanen. När du vill koppla av finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. Här finns rum för att leva livet, oavsett hur ditt liv ser ut. Vill du veta mer läs vad projektutvecklare Jonas Åglöv har att säga om Brf Klippingen 2.

Nära allt för en enklare vardag

Här har du nära till skolor, förskolor, matbutiker och en hel del restauranger. Jobbar du på sjukhuset kan du cykla till jobbet, och när du vill in till centrum är det bara att hoppa på bussen. Resan tar 10 minuter och busshållplatsen ligger granne med kvarteret. Jobbar du på annan ort? Då kommer du att uppskatta hur snabbt du kommer ut på Rv 40.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Klippingen 2 i populära Sörmarken bjuder på nybyggda radhus och parhus om 107 välplanerade kvadratmetrar i bekväm bostadsrättsform. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Varför välja Brf Klippingen 2?

Varför välja Brf Klippingen 2?

Vad sägs om ett nytt och fräscht radhus eller parhus i ett trevligt kvarter med bra läge? Brf Klippingen 2 erbjuder allt detta – och mycket mer. Läs mer om alla fördelar med att flytta hit här.

Läs mer här!

Kontakta oss för mer information om Brf Klippingen 2

Vi svarar gärna på dina frågor!