Laster resultat

Försäljningen startar 16 april kl. 09:00

Brf Barkarö Hage

I natursköna Barkarö, en mil söder om centrala Västerås, planerar vi för ett kvarter med 16 moderna parhus på 105 kvadratmeter i två plan. Här får du en stor tomt med uteplats och trädgård i härligt söderläge, samt egen parkering på uppfarten. Här bor du lagom mycket på landet med både skogen och Mälaren runt hörnet. Välkommen till Brf Barkarö Hage!

1 av 18

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
13
Bostadstyp
Parhus
Pris från
3 250 000 kr
Storlek (boarea)
105 m²
Inflyttning
Från kvartal 1 2025
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Säljstart för Brf Barkarö Hage - etapp 2

Försäljningen startar 16 april 2024 kl. 09:00 och köpanmälan är öppen till och med 17 april 2024 kl. 09:00

Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Mer information och köp av bostad

Du behöver inte vara OBOS-medlem för att köpa en bostad vid säljstarten, men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Köp bostad i Brf Barkarö Hage - etapp 2

Bli medlem Läs mer om förtur för medlemmar

200 000 kr i rabatt!

Missa inte vårt säljstartserbjudande.

Inför säljstarten av de sista bostäderna i Barkarö Hage erbjuder vi nu de två första som köper bostad i den andra etappen 200 000 kr i rabatt. OBS! Först till kvarn gäller. 

Kontaka vår mäklare för mer information. 

Brf Barkarö Hage har 13 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljningen startar 16 april kl. 09:00

Brf Barkarö Hage - etapp 2

  • 8 femrumsbostäder
  • Från 3 250 000 kr till 3 395 000 kr
  • Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.
Försäljning pågår

Barkarö

  • 5 femrumsbostäder
  • Från 3 395 000 kr till 3 850 000 kr
  • Inflyttning: Från kvartal 1 2025
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.549720,16.510059. Se kartan på Google

Välkommen hem till Barkarö

Barkarö är ett mysigt och tryggt område med närhet till det mesta. Njut av lugnet hemma i trädgården eller varför inte gå på en upptäcktsfärd i de vackra omgivningarna? Här bor du nämligen i ett område med gott om fornlämningar!

Ett välplanerat och modernt boende

De 105 kvadratmeterna är välplanerade och fördelade på två plan. På nedervåningen hittar du bostadens sociala ytor. Här finns ett fullt utrustat kök, matplats och ett luftigt vardagsrum som leder vidare ut till uteplatsen på baksidan. På övervåningen har du möjlighet att själv bestämma hur många sovrum du vill ha – två, tre eller fyra.

Villakänsla i parhusform

Här får du en stor tomt med trädgård och uteplats med trädäck i söderläge, vilket ger en härlig villakänsla! Tack vare den generösa storleken finns det gott om plats för gungställning, studsmatta eller kanske lite odlingar i trädgården. Gräsmattan är lättskött, vilket passar perfekt för dig som hellre lägger tiden på annat, men ändå vill ha frihetskänslan som en egen trädgård ger. Dessutom får du två parkeringsplatser i anslutning till bostaden.

Bo lantligt och lummigt nära stan

I Barkarö bor du granne med naturen. Den mysiga Bullerbyn-känslan i området förstärks ytterligare av husens lantligt röda fasad med liggande träpanel och vita fönster och dörrar. Det natursköna läget betyder däremot inte att du behöver kompromissa med närheten till stadens bekvämligheter. Med buss tar du dig enkelt in till centrala Västerås på 20 minuter – med bil tar det bara tio minuter.

Området

Området

I mysiga Barkarö, strax utanför centrala Västerås, växer nu ett lugnt och tryggt nytt bostadsområde fram. Här bor du i ett lummigt kvarter med mycket Bullerbyn-känsla och klassisk svensk landsbygdsarkitektur.

Läs mer
Om bostäderna

Om bostäderna

I Brf Barkarö Hage bor du i ett modernt parhus i två plan med villakänsla. På bottenvåningen hittar du kök, matplats och vardagsrum. En trappa upp har du sedan möjlighet att välja antingen två, tre eller fyra sovrum.

Läs mer
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Barkarö Hage

Vi svarar gärna på dina frågor!