Laster resultat

Kommande projekt

Brf Stinsen

I hemtrevliga Ormsta, i Vallentuna kommun, planerar vi för Brf Stinsen. Här bor du i ett välplanerat och lättskött radhus på 107 alternativt 120 kvm. Kvarteret ligger i ett levande samhälle med gott om fritidsaktiviteter, skolor och bra pendlingsmöjligheter med Roslagsbanan. Välkommen hem!

Observera att bilden är tagen från ett visningshus i ett annat projekt och avvikelser kommer förekomma.

1 av 20

Nyckelinformation

Antal bostäder
24 radhus
Storlek (Boarea)
107 och 120 kvm
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Prel. hösten 2024
Inflyttning
2026

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.547100,18.094953. Se kartan på Google

En plats med anor

I Ormsta har människor bott och trivts sedan järnåldern. Idag är området ett trivsamt villakvarter med ett rikt föreningsliv och all tänkbar service inom bekvämt räckhåll. Vårt kvarter Brf Stinsen ligger i de östra delarna av Ormsta längs med Lindholmsvägen som omsluts av åkermark och gröna skogsområden. En bit bort hittar du Ubbysjön med vackra promenadstråk och ett rikt fågelliv.

Aktiviteter för stora och små

För dig som gillar idrott finns det mycket att välja på! Vid Vallentuna idrottsplats ligger inte bara fotbollsplaner, ishall och tennishall utan också ett elljusspår med olika långa slingor. På vintern kan du åka skidor i spåret. Många Vallentunabor gillar att svettas på Sports Club som har ett stort gym med gruppträning och simbassänger. Sommartid erbjuds bad i utomhusbadet Kvarnbadet som blir en härlig mötesplats för områdets gamla och unga. Norr om Ormsta ligger populära Vallentuna golfbana som är en 18-håls bana med trevlig restaurang. Precis bredvid golfbanan hittar du fina Vallentuna ridskola som har grupper för både nybörjare och vana ryttare.

Allt som får vardagen att fungera

En kort cykeltur bort ligger Vallentuna centrum med bekvämligheter som mataffär, shopping, apotek, gym och restauranger. Extra värt att nämna är Vallentuna Stenugnsbageri som med sin utmärkelse i White Guide sätter guldkant på tillvaron. Här hittar du också Vallentuna kulturhus och bibliotek som anordnar utställningar och evenemang. I området finns det gott om förskolor för de minsta och för ett par år sedan stod F–9 skolan Hagaskolan klar. I Vallentuna centrum ligger Vallentuna gymnasium som erbjuder ett brett utbud av inriktningar. 

Och storstadspulsen inom räckhåll

Vill du ta dig in till city gör du det smidigast med Roslagsbanan som har slutstation Stockholms Östra. Hållplatsen Ormsta ligger cirka fem minuter från vårt kvarter med cykel. Från Vallentuna station avgår även flera bussar. Behöver du ta dig någon annanstans har du nära till väg 264 och väg 268. Till centrala Stockholm tar bilresan cirka 30 minuter.

Bekvämt boende i två plan

Husen blir i två plan med parkeringsplats på framsidan och uteplats med gräsmatta på baksidan. Här får du ett lättskött boende där allt är nytt och fräscht när du flyttar in. Husen uppförs i bostadsrättsform, vilket innebär att föreningen sköter vissa delar som utvändig målning och underhåll av gemensamma ytor. I Brf Stinsen är det enkelt att leva husdrömmen och få vardagen att gå ihop!

Välkommen på 3D-visning

Välkommen på 3D-visning

Notera att detta är en generell visning från 107 kvm. Avvikelser kommer förekomma.

Kika in!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Stinsen

Vi svarar gärna på dina frågor!