Laster resultat

Kommande projekt

Brf Björnvaktaren

I Ormsta, i Vallentuna kommun, planerar vi att bygga par- och radhus. Välj mellan välplanerade 88 kvm eller bo lite större på 102 kvm. Här är det lätt att trivas med bra pendlingsmöjligheter, skolor, bad och gröna skogsområden.

1 av 7

Nyckelinformation

Antal bostäder
16 par- och radhus
Storlek
88 och 102 kvm
Säljstart
2024
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Ett väletablerat område

Trivsamt villakvarter, naturen kring knuten och ett rikt föreningsliv. Det är några av kvalitéerna med Ormsta. I Brf Björnvaktaren är det lätt att trivas. Kvarteret ligger i ett levande område med gott om service, skolor och bra pendlingsmöjligheter med Roslagsbanan. 

En enkel vardag

En kort cykeltur bort ligger Vallentuna centrum med bekvämligheter som mataffär, shopping, apotek, gym och restauranger. Extra värt att nämna är Vallentuna Stenugnsbageri som med sin utmärkelse i White Guide sätter guldkant på tillvaron. Här hittar du också Vallentuna kulturhus och bibliotek som anordnar utställningar och evenemang. I området finns det gott om förskolor för de minsta och för ett par år sedan stod F–9 skolan Hagaskolan klar. I Vallentuna centrum ligger Vallentuna gymnasium som erbjuder ett brett utbud av inriktningar. 

Nära storstadspulsen

Vill du ta dig in till city gör du det smidigast med Roslagsbanan som har slutstation Stockholms Östra. Hållplatsen Ormsta ligger cirka fem minuter från vårt kvarter med cykel. Från Vallentuna station avgår även flera bussar. Behöver du ta dig någon annanstans har du nära till väg 264 och väg 268. Till centrala Stockholm tar bilresan cirka 30 minuter.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Björnvaktaren

Vi svarar gärna på dina frågor!