Laster resultat

Kommande projekt

Aspudden

I ett nytt stadskvarter, precis intill det lilla torget vid Aspuddens tunnelbanestation, planerar OBOS för ca 190 lägenheter som kommer att säljas med förtur för medlemmar och med möjligheten att köpa med OBOS Deläga.

Visionsbild.

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca 190 bostäder
Bostadstyp
Lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Ej fastställt
Inflyttning
Ej fastställt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Schlytersvägen 56, 126 50 Stockholm. Se kartan på Google

Nya kvaliteter till anrik stadsdel

Direkt intill tunnelbaneuppgången i Aspudden ska OBOS tillsammans med Resona bygga två kvarter med ca 190 klimatsmarta bostäder. Vi bygger vidare på Aspuddens rika historia med sitt ursprung i slutna stenstadskvarter från förra seklets början, via egnahem och punkthusbebyggelse in i framtiden. Vi sneglar bakåt, blickar framåt och är fast beslutna att tillföra Aspudden stora kvalitéer på en ny publik plats.

Här bor du i fantastiska omgivningar som närmsta granne där klippor och bad möter uppvuxen tallskog och flödande ljusinsläpp som skapar en fantastiskt rofylld plats i citynära läge.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Aspudden

Vi svarar gärna på dina frågor!

Gunilla Slättås

Försäljningschef