Laster resultat

Kommande projekt

Mälarstråket

Mellan stadsdelarna Mälarhöjden och Bredäng planerar vi för 160 nya bostäder. Lägenheterna kommer att fördelas på fem huskroppar och variera i både storlek och form. Här får du alla förutsättningar för ett skönt liv i ett bekymmersfritt boende samtidigt som stadslivet inte är långt bort. Visst låter det spännande?

Nyckelinformation

Antal bostäder
Cirka 160
Bostadstyp
Lägenheter
Säljstart
Preliminärt 2024
Inflyttning
Preliminärt 2026/2027
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

OBOS Deläga

Cirka 20 procent av bostäderna kommer att erbjudas genom OBOS Deläga.

OBOS Deläga är en boköpsmodell där köparen blir ”sambo” med OBOS genom att till en början äga mellan 50 och 90 procent av bostaden. Resterande andel samägs med OBOS.

Köparen kan därefter stegvis öka sitt ägande, med siktet inställt på att inom tio år äga 100 procent. Modellen har under 2021 introducerats i flera projekt i Stockholm, Malmö, Göteborg, Växjö och Uppsala.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Bredängsvägen, 127 61 Skärholmen. Se kartan på Google

Mitt emellan stort och smått

Det nya området ligger både nära naturen och centrum och har stor potential att attrahera såväl gamla som nya invånare. Kvarteren som uppförs utmed Bredängsvägen bildar en naturlig länk mellan Bredäng och Mälarhöjdens småskaliga villabebyggelse. En plats som balanserar en aktiv livsstil med en praktisk vardag där du har det mesta du behöver på bekvämt avstånd.

Projektets strategiska placering betyder att det aldrig är särskilt långt till service, skolor och förskolor. Du som pendlar till jobbet kommer att uppskatta närheten till kollektivtrafik. Allt fler väljer att cykla in till city, vilket faktiskt inte tar mer än runt 30 minuter. Väljer du bilen är det enkelt att komma ut på E4/E20 och det tar runt 10 minuter till Kungens kurva och ungefär det dubbla till Stockholms centralstation.

För dig som värdesätter natur och grönska tar du dig till Sätraskogens naturreservat på bara några få minuter. Perfekt för en joggingtur eller en runda på mountainbiken. Det är heller inte långt att ta sig till vattnet vid Mälarhöjden, om du vill njuta av de vackra vyerna.

Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Mälarstråket

Vi svarar gärna på dina frågor!

Anna Grinneby

Projektutvecklingschef