Laster resultat

Kommande projekt

Kolkajen

Här skapas en ny, modern stadsdel perfekt belägen vid vattnet intill Kungliga nationalstadsparken i Stockholm och med bara några minuter in till city. Här planerar OBOS att bygga ca 260 lägenheter med förtur för dig som är medlem. Här i Norra Djurgårdsstaden möter modernt historia. Och puls möter lugn.

Nyckelinformation

Antal bostäder
Cirka 260
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Ej fastställt
Inflyttning
Ej fastställt
Bostadstyp
Lägenheter

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Kolkajen, Stockholm. Se kartan på Google

På bästa läge i Norra Djurgårdsstaden

Norra Djurgårdsstaden växer fram som en hållbar stadsdel utmed Stockholm innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här bor du med oslagbar närhet till både storstadslivet och härliga naturupplevelser. Allt du behöver i vardagen finns inom räckhåll, och med cykel eller röda linjen når du citykärnan på bara 6 minuter.

Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Hitta hem i Norra Djurgårdsstaden

Hitta hem i Norra Djurgårdsstaden

Nu uppfyller vi bostadsdrömmar på ett av Stockholms bästa lägen. Här i Norra Djurgårdsstaden planerar vi att bygga hållbara lägenheter med smarta lösningar som gör vardagen lite skönare.

Se alla projekt i Norra Djurgårdsstaden
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Kolkajen

Vi svarar gärna på dina frågor!

Anna Grinneby

Projektutvecklingschef