Laster resultat

Kommande projekt

Bagarmossen

På Rusthållarvägen i populära Bagarmossen planerar OBOS för ett modernt och attraktivt bostadskvarter. De ca 60 nybyggda lägenheterna kommer att ligga utmed Rusthållarvägen, bara 400 meter från tunnelbanan. Kvarteret kommer även vara direkt granne med den trevliga Internationaldagsparken. Gör en intresseanmälan redan idag!

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca 60
Bostadstyp
Lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Preliminärt 2025
Byggstart
Preliminärt 2026

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Rusthållarvägen 10, 12855 Stockholm. Se kartan på Google

exteriör projekt i bagarmossen

Modernt med stor potential i Bagarmossen

I Bagarmossen och Skarpnäck tar Stockholm stad ett helhetsgrepp för att ta tillvara områdets stora potential. Området ska stärkas genom fler bostäder, förskolor, bättre service och kollektivtrafik, samt fler attraktiva platser för möten och rekreation, där även natur- och kulturvärden behålls och utvecklas.

OBOS planerar nu för cirka 60 nya lägenheter i det populära området och ambitionen för projektet är att skapa en modern och tilltalande arkitektur. I de tidiga planerna finns en tanke om att stärka det offentliga gaturummet med bland annat ett café och surdegsbageri i gatuplan. Läget längs Rusthållarvägen är perfekt. De boende får endast omkring 400 meter till tunnelbanan och får den trevliga Internationaldagsparken som närmaste granne.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Bagarmossen

Vi svarar gärna på dina frågor!

Anna Grinneby

Projektutvecklingschef