Laster resultat

Kommande projekt

Årstafältet

I den kommande stadsdelen Årstafältet utvecklar OBOS två kvarter i den femte etappen. Det generösa parkstråket, i direkt anslutning, ger fri utsikt och möjlighet till både idrott och avkoppling

Nyckelinformation

Antal bostäder
Cirka 200
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenheter
Inflyttning
Ej fastställt
Säljstart
Ej fastställt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.289001,18.041769. Se kartan på Google

Årstafältet

Lägenheter på Årstafältet i Stockholm

På Årstafältet i Stockholm planeras en helt ny stadsdel med cirka 6 000 nya bostäder. Det blir blandad bebyggelse med förskolor, skolor, verksamheter och en stor anlagd park som kommer att innehålla aktiviteter och olika typer av grönska. Gamla Årsta har ett stort utbud av service med mysiga små restauranger och folkliv. En av Stockholms mest spektakulära restauranger öppnar i Kajen 6 ca 2 km bort. Området kommer erbjuda allt för en bekväm vardag med skolor och bra kommunikation.

En ny aktiv stadsdel

Staden har som mål att alla som flyttar hit ska få en god boendemiljö, ett rikt stadsliv och fina allmänna platser. Den nya parken blir cirka 25 hektar stor och kommer att innehålla aktiviteter och olika typer av grönska. Staden planerar även bland annat för förskolor för 1 800 barn, 3 grundskolor med tillhörande idrottshallar och en 11-spels fotbollsplan.

Kommunikationssmart

Det kommer finnas goda kommunikationer tätt efter att projektet står klart med en ny tunnelbana/uppgång inom 500 m från kvarteret. Idag når du city på en kvart med pendeln och här finns två tvärbanestationer i närheten. Pendlar du med bil har du närhet till E4:an både norr- och söderut. 

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Årstafältet

Vi svarar gärna på dina frågor!

Anna Grinneby

Projektutvecklingschef