Lev huslivet på bekvämast möjliga vis

I Brf Blåbärsbacken är det enkelt att njuta av huslivet. Du bor bekvämt i bostadsrätt, i ett nybyggt hus som kräver minimalt med underhåll – och den dagen det blir dags för sådant sköter ni det tillsammans i föreningen. Du behöver heller inte lägga massvis av tid på trädgårdsskötsel, om du inte vill, här har alla hus en lättskött naturtomt.

Härligt för både stora och små

Här flyttar du rakt in bland mäktiga träd och vackra berghällar. Vi bevarar så mycket av den vackra naturen som det bara går, vilket också bidrar till ett levande känsla i kvarteret. Här bor du till exempel granne med en vacker björkallé som blir en fin utgångspunkt för söndagspromenaden. Resten av bostadsområdet består också av olika slags småhuskvarter, så här har du goda chanser att hitta nya grannkompisar. Det här blir en plats där familjens småttingar kan springa rätt ut i leken, kanske sätter de kurs på kvarterets egen lekplats? Vi som är lite äldre kan istället njuta av trekaffet på altanen i lugn och ro.

 

Hus i harmoni med naturen

Här hämtar husen sin inspiration från den vackra naturen runt omkring. Fasaderna kläs med liggande träpanel som färgsätts i en mjuk och behaglig, naturnära, färgskala och inslag av levande, gröna sedumtak på förråd och carportar sätter den berömda pricken över i:et. Alla hus får också välkomnande röda dörrar, en fin detalj som knyter ihop kvarteret till en harmonisk helhet.

1 av 4

Hem för de flesta smaker

Här kan du välja mellan parhus och friliggande småhus i tre olika storlekar: 107, 137 eller 158 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Alla har fina sällskapsytor på bottenvåningen och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp. De två större husmodellerna har också ett sovrum på entréplan. Alla hus bjuder på fina möjligheter till plats för arbetsplats för dig som vill ha hemmakontor. Och för att förenkla vardagslogistiken har alla hus två badrum – det största har även ett rejält klädvårdsutrymme.

Med rum för utelivet

Här sträcker sig naturen ända in på husknuten. Alla hus får lättskötta naturtomter, vissa med mer gräsmatta och andra med mindre, eftersom tomternas storlek varierar en del. Här finns med andra ord både plats för dig med trädgårdsdrömmar och för dig som mest bara vill grilla på altanen. För vad vore huslivet utan det? Här får alla hus en härlig altan på baksidan av huset. Välkommen ut och njut!

1 av 4

Och plats för din personlighet

Det är något visst med att flytta in i ett helt nytt hem. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är vald med omsorg. Med kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Är du ute i god tid har du möjligheten att höja mysfaktorn ytterligare. I Brf Blåbärsbacken kan du som tillval välja att få en braskamin från Contura.

1 av 5

Och alla praktiska detaljer på plats

Vi har heller inte glömt det praktiska i tillvaron, som att varje hus får ett eget förråd och egen parkeringsplats för två bilar, husen om 137 kvm har även carport. Parkering för gäster finns också i kvarteret, och naturligtvis finns öppen fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Blåbärsbacken?

Är du intresserad av Brf Blåbärsbacken?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!