Laster resultat

Kommande projekt

Brf Sjöviken

Vi planerar för 56 nya lägenheter i Norrtäljes nya stadsdel Lommarstranden. Det blir ljusa och fina lägenheter nära naturen och sjön Lommaren. Norrtälje centrum är bara några minuter bort! Kanske är det här du hittar ditt drömhem?

1 av 3

Nyckelinformation

Antal bostäder
56 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenheter
Säljstart
Våren 2024
Inflyttning
Preliminärt våren 2026

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.753401,18.683376. Se kartan på Google

Sjönära lägenheter!

I Brf Sjöviken planerar vi för lägenheter med 2-5 rum och kök. Här trivs du som vill komma bort från stadens puls och njuta av närheten till både skog och sjö men samtidigt ha stadslivet på behagligt avstånd.

Lommarstranden ligger knappt 2 kilometer från Norrtälje centrum. Här planerar kommunen för en ny hållbar, naturnära och barnvänlig stadsdel precis intill sjön Lommaren. Det blir en plats där du kan blanda vardagsliv med friluftsliv samtidigt som du har det mesta du behöver i vardagen på bekvämt avstånd.

Du som pendlar till jobbet kommer att uppskatta hur snabbt du kommer ut på E18 som tar dig till Stockholm på under timmen och busstationen har du en kort promenad bort. Här får du alla förutsättningar för ett lugnt och skönt liv i ett bekymmersfritt boende samtidigt som stadslivet inte är långt bort!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Sjöviken

Vi svarar gärna på dina frågor!