Laster resultat
Kommande projekt

Brf Sjöviken

Vi planerar för 50 nya lägenheter i Norrtäljes nya stadsdel Lommarstranden. Det blir ljusa och fina lägenheter nära naturen och sjön Lommaren. Norrtälje centrum är bara några minuter bort! Kanske är det här du hittar ditt drömhem?

Nyckelinformation

Antal bostäder
50 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenheter
Säljstart
Våren 2023
Inflyttning
Preliminärt våren 2025

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.753401,18.683376. Se kartan på Google

Sjönära lägenheter!

I Brf Sjöviken planerar vi för lägenheter med 1-4 rum och kök. Här trivs du som vill komma bort från stadens puls och njuta av närheten till både skog och sjö men samtidigt ha stadslivet på behagligt avstånd.

Lommarstranden ligger knappt 2 kilometer från Norrtälje centrum. Här planerar kommunen för en ny hållbar, naturnära och barnvänlig stadsdel precis intill sjön Lommaren. Det blir en plats där du kan blanda vardagsliv med friluftsliv samtidigt som du har det mesta du behöver i vardagen på bekvämt avstånd.

Du som pendlar till jobbet kommer att uppskatta hur snabbt du kommer ut på E18 som tar dig till Stockholm på under timmen och busstationen har du en kort promenad bort. Här får du alla förutsättningar för ett lugnt och skönt liv i ett bekymmersfritt boende samtidigt som stadslivet inte är långt bort!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Sjöviken

Vi svarar gärna på dina frågor!