Laster resultat

Kommande projekt

Brobyholm

Intill det historiska krutbruket i Åker kommer ett helt nytt område att växa fram i en unik kulturhistorisk miljö. Här i Brobyholm planerar OBOS att bygga 100 bostäder i rad- och parhus med en planerad byggstart på första etappen under mitten av 2025.

1 av 2

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca 100
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Par- och radhus
Säljstart
Preliminärt 2024
Inflyttning
Preliminärt 2026

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

OBOS bostäder i Brobyholm – del av världsunikt projekt

I Brobyholm är planen att det ska vara möjligt att ansluta hushållets alla digitala enheter och vitvaror och apparater till en och samma app. Dessutom ska enheterna kommunicera med grannarnas – allt för att spara så mycket energi och kostnader som möjligt. Projektet blir då ett av de första i världen i sitt slag.

Läs mer om projektet och vårt demohus här

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.260005,17.121932. Se kartan på Google

Nya bostäder i en unik kulturhistorisk miljö

Visionen för Brobyholm är ett levande bostadsområde med cirka 500 funktionella och moderna bostäder samt byggnader för verksamhetsändamål i ett starkt samspel med omgivningens stora kultur- och industrihistoriska värden. I området planeras bland annat en förskola på ett bekvämt promenadavstånd.

Området ingår i ett större utvecklingsområde som ligger i Strängnäs kommun och är del av den kraftigt växande Mälardalsregionen. Fastigheten ligger i anslutning till både Svealandsbanan och E20 vilket är ett strategiskt läge med goda pendlingsmöjligheter till både Stockholm och övriga regionen.

Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brobyholm

Vi svarar gärna på dina frågor!