Laster resultat

Kommande projekt

Brobyholm

Intill det historiska krutbruket i Åker kommer ett helt nytt område att växa fram i en unik kulturhistorisk miljö. Här i Brobyholm planerar OBOS att bygga 100 bostäder i rad- och parhus med en planerad byggstart på första etappen under mitten av 2023.

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca 100
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Par- och radhus
Säljstart
Preliminärt Q1 2023
Inflyttning
Preliminärt Q2 2024

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.260005,17.121932. Se kartan på Google

Nya bostäder i en unik kulturhistorisk miljö

Visionen för Brobyholm är ett levande bostadsområde med cirka 500 funktionella och moderna bostäder samt byggnader för verksamhetsändamål i ett starkt samspel med omgivningens stora kultur- och industrihistoriska värden. I området planeras bland annat en förskola på ett bekvämt promenadavstånd.

Området ingår i ett större utvecklingsområde som ligger i Strängnäs kommun och är del av den kraftigt växande Mälardalsregionen. Fastigheten ligger i anslutning till både Svealandsbanan och E20 vilket är ett strategiskt läge med goda pendlingsmöjligheter till både Stockholm och övriga regionen.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brobyholm

Vi svarar gärna på dina frågor!