Laster resultat
Kommande projekt

Brobyholm

Intill det historiska krutbruket i Åker kommer ett helt nytt område att växa fram i en unik kulturhistorisk miljö. Här i Brobyholm planerar OBOS att bygga 100 bostäder i rad- och parhus med en planerad byggstart på första etappen under mitten av 2023.

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca 100
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Par- och radhus
Säljstart
Preliminärt Q1 2023
Inflyttning
Preliminärt Q2 2024

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.260005,17.121932. Se kartan på Google

Nya bostäder i en unik kulturhistorisk miljö

Visionen för Brobyholm är ett levande bostadsområde med cirka 500 funktionella och moderna bostäder samt byggnader för verksamhetsändamål i ett starkt samspel med omgivningens stora kultur- och industrihistoriska värden. I området planeras bland annat en förskola på ett bekvämt promenadavstånd.

Området ingår i ett större utvecklingsområde som ligger i Strängnäs kommun och är del av den kraftigt växande Mälardalsregionen. Fastigheten ligger i anslutning till både Svealandsbanan och E20 vilket är ett strategiskt läge med goda pendlingsmöjligheter till både Stockholm och övriga regionen.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor