Njut av huslivet utan villabekymmer

Brf Bronsyxan passar dig som vill leva det goda huslivet. Här bor du nytt och fräscht – och den dagen det blir dags för tyngre underhåll sköter ni det tillsammans i föreningen. Du har heller ingen vildvuxen jättetomt att sköta om, istället kan du lägga tid på det du tycker är roligt.

Trivsamt för stora och små

Brf Bronsyxan bildar ett lugnt och trivsamt kvarter där familjens yngre medlemmar tryggt kan springa rätt ut i leken, flera lekplatser finns på promenadavstånd.  Och vi som är lite äldre kan njuta av eftermiddagsfikan på altanen i lugn och ro. Häckar ramar in tomtgränserna, och bidrar med skön grönska, vilket matchar fint med skogspartiet du får som granne.

1 av 2

Modernt och inbjudande

Husen får en modern gestaltning, där fönster med mittpost ger lite extra karaktär. Fasaderna pryds av liggande träpanel i en varierad färgskala, där mjuka nyanser från ljusgult till grått ger ett sammanhållet och inbjudande intryck. Allt som allt, ett modernt kvarter med en varm och välkomnande känsla.

1 av 3

Rum för det sociala och det privata livet

Här kan du välja mellan att bo i radhus eller parhus. Parhusen finns i två olika storlekar: 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, radhusen blir av den mindre modellen. Oavsett vilket du väljer får du fina sällskapsytor på bottenvåningen och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp i 2-3 sovrum.

Med plats för utelivet

Utelivet är ju en stor del av huslivet. Och vad vore utelivet utan uteplatser? Här får du dubbla sådana, en rejäl altan med trädäck på baksidan av huset – men också en uteplats på entrésidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar bäst. Här variera husens tomter en del i storlek, så du kan faktiskt slippa trädgårdsskötsel helt och hållet om du vill det. Men här finns också hus med lättskötta täppor för dig som vill motionera dina gröna fingrar.

1 av 4

Med rum för din personlighet

Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är vald med omsorg, med kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Är du ute i god tid har du också möjlighet att göra olika tillval – till exempel när det gäller bostädernas ytskikt eller utrustning, som köksluckor och bänkskivor. Du kan också välja bland flera alternativa planlösningar på övervåningen, praktiskt om ni vill ha ytterligare ett sovrum istället för allrum, till exempel. Läs mer om alla valmöjligheter i Tillvalsbroschyren.

1 av 3

Och alla praktiska detaljer på plats

Vi har heller inte glömt de praktiska i tillvaron, som att varje hus får ett eget förråd och egen parkeringsplats, väljer du ett av parhusen ingår två parkeringsplatser per bostad. Parkering för gäster finns också i kvarteret, och naturligtvis finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Bronsyxan?

Är du intresserad av Brf Bronsyxan?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!