Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Bronsyxan

Äntligen byggs det nytt i Skogstorp! Här planerar vi för ett familjevänligt kvarter med radhus och parhus i två olika storlekar där du bor du nytt, fräscht och bekvämt i bostadsrätt. Nära bad och natur, med gångavstånd till skola och förskola – och samtidigt med hela Eskilstunas utbud inom räckhåll.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
24
Bostadstyp
Radhus, Parhus
Pris från
2 595 000 kr
Storlek (Boarea)
107–120 m²
Inflyttning
Från februari 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Inspirationsbilder

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Brf Bronsyxan har 24 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Bronsyxan - Etapp 1

  • 24 fyra- till femrumsbostäder
  • Från 2 595 000 kr till 3 245 000 kr
  • Inflyttning: Från februari 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.322545,16.473455. Se kartan på Google

Låt husdrömmen bli verklighet i populära Skogstorp

Även om det inte byggts något nytt på länge i Skogstorp har människor bott och trivts här i tusentals år. Åtminstone ända sedan bronsåldern. Ett bevis för det är Skogstorpsyxorna, ett par bronsyxor från den tiden som hittades här 1864. Idag finns de på historiska museet i Stockholm – och det är de som har gett inspiration till föreningens namn.

Härliga hem för alla åldrar

Brf Bronsyxan får ett lugnt och grönt läge, granne med en skogsdunge. Här bor du nybyggt och bekvämt i bostadsrätt, i ett trivsamt kvarter med parhus om 107 respektive 120 kvadratmetrar, och radhus i den mindre modellen. Båda har gott om rum för familjelivet med fina sociala ytor, 2-3 sovrum som standard och dubbla uteplatser. Båda husmodellerna har också plats för att ha hemmakontor.

Flytta in i en enklare vardag

Att bo i Skogstorp är att bo i ett lugnt och tryggt område. Från Brf Bronsyxan har du promenad- eller cykelavstånd till det mesta, till exempel flera förskolor, Skogstorpsskolan (F-9), och områdets matbutik. Det samma gäller för Orrlidens IP, badplatsen och den fina Rosenforsparken. Och in till centrala Eskilstuna tar du dig på 10-15 minuter med bil och omkring 20 minuter med buss eller cykel.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Bronsyxan och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Bronsyxan bor du nybyggt och bekvämt i bostadsrätt, i ett trivsamt kvarter med parhus om 107 respektive 120 kvadratmetrar, och radhus i den mindre modellen. Båda i två plan, med fina sociala ytor, 2-3 sovrum som standard och dubbla uteplatser.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

I Skogstorp bor du med promenad- eller cykelavstånd till det mesta, till exempel flera förskolor, Skogstorpsskolan (F-9), och områdets matbutik. Det samma gäller för Orrlidens IP, badplatsen och den fina Rosenforsparken. Och in till centrala Eskilstuna tar du dig på 10-15 minuter med bil och omkring 20 minuter med buss eller cykel.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Bronsyxan?

Varför välja Brf Bronsyxan?

Drömmer du om att bo i ett nybyggt hus, men vill slippa allt vad underhåll heter? Vill du bo i ett lugnt och grönt område, nära både skola och förskola ¬ och med hela Eskilstunas utbud på bekvämt avstånd? Då tror vi du kommer att trivas här!

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Bronsyxan

Vi svarar gärna på dina frågor!