Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Bronsyxan

Äntligen! Nu bygger vi för fullt i Skogstorp! Här skapar vi ett familjevänligt kvarter med radhus och parhus i två olika storlekar där du bor nytt, fräscht och bekvämt i bostadsrätt. Nära bad och natur, med gångavstånd till skola och förskola – och samtidigt med hela Eskilstunas utbud inom räckhåll.

1 av 15

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
19
Bostadstyp
Radhus, Parhus
Pris från
2 595 000 kr
Storlek (Boarea)
107–120 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen till visningshuset!

Nu står vårt nya, fina visningshus klart. Välkommen på visning och få svar på dina frågor och samtidigt se hur fina bostäderna kommer bli! Du har väl inte missat att vi betalar halva månadsavgiften de första 24 månaderna?!

Adress: Carl Lewanders väg 55 i Skogstorp

Öppet hus varje tisdag kl 10.00 - 15.00!

Adress:
Carl Lewanders väg 55, Skogstorp. Se kartan på Google

Halverad månadsavgift i Brf Bronsyxan

Just nu går vi på OBOS in och betalar halva månadsavgiften i Brf Bronsyxan 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Kontakta mäklarna för mer information om erbjudandet

Brf Bronsyxan har 19 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Bronsyxan - Etapp 1

  • 19 fyra- till femrumsbostäder
  • Från 2 595 000 kr till 3 245 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.321604,16.471295. Se kartan på Google

Låt husdrömmen bli verklighet i populära Skogstorp

Även om det inte byggts något nytt på länge i Skogstorp har människor bott och trivts här i tusentals år. Åtminstone ända sedan bronsåldern. Ett bevis för det är Skogstorpsyxorna, ett par bronsyxor från den tiden som hittades här 1864. Idag finns de på historiska museet i Stockholm – och det är de som har gett inspiration till föreningens namn.

Härliga hem för alla åldrar

Brf Bronsyxan får ett lugnt och grönt läge, granne med en skogsdunge. Här bor du nybyggt och bekvämt i bostadsrätt, i ett trivsamt kvarter med parhus om 107 respektive 120 kvadratmetrar, och radhus i den mindre modellen. Båda har gott om rum för familjelivet med fina sociala ytor, 2-3 sovrum som standard och dubbla uteplatser. Båda husmodellerna har också plats för att ha hemmakontor.

Flytta in i en enklare vardag

Att bo i Skogstorp är att bo i ett lugnt och tryggt område. Från Brf Bronsyxan har du promenad- eller cykelavstånd till det mesta, till exempel flera förskolor, Skogstorpsskolan (F-9), och områdets matbutik. Det samma gäller för Orrlidens IP, badplatsen och den fina Rosenforsparken. Och in till centrala Eskilstuna tar du dig på 10-15 minuter med bil och omkring 20 minuter med buss eller cykel.

Följ med på en 360-gradersvisning

Följ med på en 360-gradersvisning

Kliv in och få en känsla för planlösningen i Brf Bronsyxan. Observera att visningen endast ska ses som vägledande och avvikelser i detaljer och materialval förekommer.

Till visningen
Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Bronsyxan och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Bronsyxan bor du nybyggt och bekvämt i bostadsrätt, i ett trivsamt kvarter med parhus om 107 respektive 120 kvadratmetrar, och radhus i den mindre modellen. Båda i två plan, med fina sociala ytor, 2-3 sovrum som standard och dubbla uteplatser.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

I Skogstorp bor du med promenad- eller cykelavstånd till det mesta, till exempel flera förskolor, Skogstorpsskolan (F-9), och områdets matbutik. Det samma gäller för Orrlidens IP, badplatsen och den fina Rosenforsparken. Och in till centrala Eskilstuna tar du dig på 10-15 minuter med bil och omkring 20 minuter med buss eller cykel.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Bronsyxan?

Varför välja Brf Bronsyxan?

Drömmer du om att bo i ett nybyggt hus, men vill slippa allt vad underhåll heter? Vill du bo i ett lugnt och grönt område, nära både skola och förskola ¬ och med hela Eskilstunas utbud på bekvämt avstånd? Då tror vi du kommer att trivas här!

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Bronsyxan

Vi svarar gärna på dina frågor!