Laster resultat
Kommande projekt

Brf Bronsyxan

Äntligen byggs det nytt i Skogstorp! Här planerar vi för ett familjevänligt kvarter med radhus och parhus i två olika storlekar där du bor du nytt, fräscht och bekvämt i bostadsrätt. Nära bad och natur, med gångavstånd till skola och förskola – och samtidigt med hela Eskilstunas utbud inom räckhåll.

Antal bostäder
29
Bostadstyp
Par- och radhus
Storlek (boarea)
107 & 120 m²
Säljstart
Höst/vinter 2021
Inflyttning
Hösten 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Detta händer nu

Inspirationsbilder

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Brf Bronsyxan har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.322545,16.473455. Se kartan på Google

Låt husdrömmen bli verklighet i populära Skogstorp

Även om det inte byggts något nytt på länge i Skogstorp har människor bott och trivts här i tusentals år. Åtminstone ända sedan bronsåldern. Ett bevis för det är Skogstorpsyxorna, ett par bronsyxor från den tiden som hittades här 1864. Idag finns de på historiska museet i Stockholm – och det är de som har gett inspiration till föreningens namn.

Härliga hem för alla åldrar

Brf Bronsyxan får ett lugnt och grönt läge, granne med en skogsdunge. Här bor du nybyggt och bekvämt i bostadsrätt, i ett trivsamt kvarter med parhus om 107 respektive 120 kvadratmetrar, och radhus i den mindre modellen. Båda har gott om rum för familjelivet med fina sociala ytor, 2-3 sovrum som standard och dubbla uteplatser. Båda husmodellerna har också plats för att ha hemmakontor.

Flytta in i en enklare vardag

Att bo i Skogstorp är att bo i ett lugnt och tryggt område. Från Brf Bronsyxan har du promenad- eller cykelavstånd till det mesta, till exempel flera förskolor, Skogstorpsskolan (F-9), och områdets matbutik. Det samma gäller för Orrlidens IP, badplatsen och den fina Rosenforsparken. Och in till centrala Eskilstuna tar du dig på 10-15 minuter med bil och omkring 20 minuter med buss eller cykel.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Bronsyxan bor du nybyggt och bekvämt i bostadsrätt, i ett trivsamt kvarter med parhus om 107 respektive 120 kvadratmetrar, och radhus i den mindre modellen. Båda i två plan, med fina sociala ytor, 2-3 sovrum som standard och dubbla uteplatser.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

I Skogstorp bor du med promenad- eller cykelavstånd till det mesta, till exempel flera förskolor, Skogstorpsskolan (F-9), och områdets matbutik. Det samma gäller för Orrlidens IP, badplatsen och den fina Rosenforsparken. Och in till centrala Eskilstuna tar du dig på 10-15 minuter med bil och omkring 20 minuter med buss eller cykel.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Bronsyxan?

Varför välja Brf Bronsyxan?

Drömmer du om att bo i ett nybyggt hus, men vill slippa allt vad underhåll heter? Vill du bo i ett lugnt och grönt område, nära både skola och förskola ¬ och med hela Eskilstunas utbud på bekvämt avstånd? Då tror vi du kommer att trivas här!

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Bronsyxan

Vi svarar gärna på dina frågor!