Laster resultat

Kommande projekt

Vellinge Parkby

I norra Vellinge utvecklas just nu en helt ny stadsdel med en unik parkby, precis intill den skånska slätten och dess vackra vyer. Här ska det byggas totalt 640 nya bostäder, som knyts ihop med charmiga gårdsbyggnader, befintliga villakvarter och lummig grönska - allt perfekt placerat mitt emellan storstadspulsen i Malmö och de vita stränderna i Falsterbo.

1 av 6

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 55.480111,13.030805. Se kartan på Google

Våra bostadsprojekt i Vellinge Parkby

I Vellinge Parkby planerar vi för nya trivsamma kvarter med bostäder i olika storlekar och utföranden - både bostadsrätter och äganderätter. Här kan du se de bostäder som vi säljer och planerar för just nu.

En del av Vellinge Parkby

En del av Vellinge Parkby

Flytta in. Andas ut. Vellinge Parkby är ett nytt bostadsområde i Vellinge som utvecklas av både OBOS och Nordr. Småskaligt, lågt och omväxlande. En ny stadsdel och en unik parkby. Tillsammans vill vi skapa en plats där vardagslunken är enkel.

Läs mer om Vellinge Parkby
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Vellinge Parkby

Vi svarar gärna på dina frågor!