Laster resultat

Kommande projekt

Sjöstaden

Trelleborg är mitt uppe i en förvandling – från hamnstad till attraktiv kuststad. När hamnen flyttar österut skapas det nya området Sjöstaden, en helt ny stadsdel med totalt ca 5000 bostäder i havsnära läge.

Bild: EGA

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca. 400-450
Upplåtelseform
Blandat
Bostadstyp
Radhus och flerbostadshus
Inflyttning
Ej fastställt
Säljstart
Preliminärt 2028

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 55.370303,13.142608. Se kartan på Google

Vennepar på festival i sola

Välkommen till en trivsam vardag

Trelleborg får en helt ny stadsdel – Sjöstaden! Här kommer det vara enkelt att leva livet på ett lite mer härligt och hållbart sätt. Sjöstaden blir en naturlig förlängning av Trelleborgs stadskärna och här har du allt du behöver i vardagen inom räckhåll. Samtidigt har du Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd. Och bara ett stenkast bort väntar havet…

Här planerar OBOS att bygga mellan 400-450 moderna och bekväma bostäder med olika ägandeformer och utformningar för att passa alla typer av familjer och faser i livet. Sjöstaden ska bli ett område där du kan känna dig hemma.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Sjöstaden

Vi svarar gärna på dina frågor!