Laster resultat

1 av 9

Bostad Radhus 09

Pris

Pris:

6 195 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Det här är huset för dig som inte vill kompromissa med en endaste detalj. Här finns otroligt fina sällskapsytor, stor altan och ett härligt kök. Men också fyra sovrum och massor av praktiska godbitar. Ett hus för det goda livet, helt klart.

Kliv in, för all del!

Innan vi gör det noterar vi den trevliga lilla bänken vid entrén. Kanske blir det hit du smiter ut med morgonkaffet framöver? Här stiger vi in i en ljus och välkomnande entré med fint klinkergolv och stor skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta. Här hittar vi också ingången till husets kombinerade tvättstuga och badrum med tvättmaskin och torktumlare, WC och dusch – och kakel och klinker såklart. Praktiskt, helt klart. Sedan visar sig huset i hela sin härlighet: med en fin öppen planlösning för kök och vardagsrum.

Ett kök för riktiga finsmakare

Här serveras ett lika snyggt som funktionellt kök från HTH med släta beige luckor, riktigt bra arbetsytor med kompositbänkskiva och alla vitvaror du behöver, dessa kommer från Siemens. Här kan du dessutom handdiska med utsikt, tack vare ett fint placerat fönster ovanför diskbänken.

Gott om rum för det sociala livet

Mellan kök och vardagsrum finns en naturlig plats för din matplats. Här ryms åtminstone sex personer vid bordet, perfekt för dig som gillar att ha gäster. Den ytan glider sedan sömlöst över i ett härligt luftigt vardagsrum som kan möbleras på flera olika sätt. Utanför vardagsrummet väntar din ljuvliga altan, redo för alla tänkbara trevligheter, inte minst alla sommarens grillkvällar. Här på baksidan har du också din egen trädgårdstäppa, ditt förråd – och ditt eget miniväxthus.

Familjens privata oas

Nu tar vi trappan upp till övervåningen. Här uppe, i husets privata oas, möts vi av härlig rymd och ljus tack vare högt i tak och fina takfönster. Här finns fyra fina sovrum. Det största har dessutom både fransk balkong och vardagslyx i form av egen klädkammare, eller walk-in-closet om vi ska vara lite mer internationella. Från klädkammaren leder en dörr vidare in till övervåningens badrum med kakel och klinker, WC och dusch. Badrummet når du även från det mysiga allrummet, en yta som passar perfekt för familjens filmkvällar eller kidsens kompishäng. Här kan du även få plats med ett skrivbord, ifall du inte lägger rabarber på ett av sovrummen för ditt hemmakontor.

Här får du;
• 4 sovrum
• Fullutrustat kök
• Fina sällskapsytor
• Stor altan
• 2 badrum, det ena kombinerat med tvättstuga
• Förråd

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Kontakta oss för mer information om Bostad Radhus 09

Vi svarar gärna på dina frågor!

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Villekullagatan, 212 45 Malmö. Se kartan på Google