Laster resultat

Försäljning pågår

Hjärtbladet

I Gyllins Trädgård har vi nu börjat bygga Svanenmärkta radhus i två storlekar; i både ett och två plan. Visste du att du har möjlighet till amorteringsfrihet hos banken de fem första åren när du köper en äganderätt? Bra va!

Hjärtbladet bjuder på radhus om 98 kvadratmeter i markplan. Välkommen in!

1 av 19

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
7
Bostadstyp
Radhus
Pris från
5 395 000 kr
Storlek (Boarea)
98–142 m²
Inflyttning
Från kvartal 2 2024
Ägandeform
Äganderätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Byggnationen av de fina bostäderna i Hjärtbladet pågår för fullt och vi vill bjuda in dig till stomvisningar. Här kan du få en känsla för radhusen, området och hur OBOS bygger bostäder.

Hoppas vi ses! 

Passar inte visningstiderna? Hör av dig till mäklarna och boka en privat visning!

Villekullagatan, Malmö. Se kartan på Google

Supererbjudande - 300 000kr i rabatt!

Just nu har vi ett supererbjudande i Hjärtbladet som ger dig 300 000 kr i rabatt om du är en av de fyra första som tecknar ett avtal. Rabatten är avdragen i prislistan och gäller dig som är eller blir OBOS-medlem.

Kontakta mäklaren för mer information

Hjärtbladet har 7 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Hjärtbladet

  • 7 fyra- till femrumsbostäder
  • Från 5 395 000 kr till 6 895 000 kr
  • Inflyttning: Från kvartal 2 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Villekullagatan, Malmö. Se kartan på Google

Nybyggda Svanenmärkta radhus för det goda livet

Hjärtbladet bjuder på något ganska ovanligt i Malmö: nybyggda Svanenmärkta radhus, alldeles lagom nära stan. Här finns plats för att leva livet i både enplanshus och tvåplanshus,  i ett grönt och skönt kvarter med härliga gemensamma ytor för odling och umgänge – bland annat ett fint växthus.

Trivsamt för alla åldrar

Här bjuds vi på två olika modeller av radhus: ett enplanshus om 98 välplanerade kvm, och ett tvåplanshus om 142 härliga sådana. Båda har fina sociala ytor, men också gott om plats för privatlivet i 2-4 sovrum – och naturligtvis har varje hus en stor altan och en egen trädgårdstäppa.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

I lummiga och gröna Gyllins Trädgård har du nära till det mesta du behöver i din vardag. Nybyggd skola, förskolor och alla butikerna på Toftanäs, till exempel. Men här finns också gott om saker som sätter guldkant på den samma, som naturparken och den fina lekplatsen. Och när storstadspulsen lockar tar du bussen, eller cykeln, in till stan på runt en halvtimme – eller en kvart med bil.

Äganderätt: Välkommen till ditt alldeles egna hem

Äganderätt: Välkommen till ditt alldeles egna hem

Visste du att det finns en mängd fördelar med att bo i en äganderätt? Förutom att du äger huset och marken det står på har du också möjlighet till amorteringsfrihet de fem första åren. Bra va?

Läs allt om äganderätter!
Om kvarteret

Om kvarteret

I Hjärtbladet bor du nära natur, service och aktiviteter. Och när storstadspulsen lockar tar du bussen, eller cykeln, in till stan på runt en halvtimme – eller en kvart med bil.

Läs mer här
Varför välja Hjärtbladet?

Varför välja Hjärtbladet?

Vill du bo nybyggt i hus, med cykelavstånd till centrala Malmö? I ett kvarter med rum för odling av både gröna godsaker och nya vänskaper? Då har du chansen nu. Här berättar vår projektutvecklare Ola Petersson mer om alla fördelar med Hjärtbladet.

Läs mer här
Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

I Hjärtbladet kan du flytta in i Svanenmärkta radhus i ett eller två plan – alldeles lagom centralt i Malmö. Ett hållbart val för miljön, och för din inomhusmiljö. Läs mer om varför här.

Läs hela artikeln här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Hjärtbladet

Vi svarar gärna på dina frågor!