Laster resultat

Försäljning pågår

Hjärtbladet

I Gyllins Trädgård bor du grönt och skönt, nära service och med hela Malmös utbud på bekvämt avstånd. Här planerar vi nu för Svanenmärkta radhus. Både enplans- och tvåplanshus med rejäla altaner och egen täppa – alltsammans i ett kvarter med det lilla extra…

1 av 16

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
8
Bostadstyp
Radhus
Pris från
5 550 000 kr
Storlek (Boarea)
98–142 m²
Inflyttning
Från vår 2024
Ägandeform
Äganderätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Villekullagatan, Malmö. Se kartan på Google

Hjärtbladet har 8 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Hjärtbladet

  • 8 tre- till femrumsbostäder
  • Från 5 550 000 kr till 7 195 000 kr
  • Inflyttning: Från vår 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Villekullagatan, Malmö. Se kartan på Google

Nybyggda Svanenmärkta radhus för det goda livet

Hjärtbladet bjuder på något ganska ovanligt i Malmö: nybyggda Svanenmärkta radhus, alldeles lagom nära stan. Här finns plats för att leva livet i både enplanshus och tvåplanshus,  i ett grönt och skönt kvarter med härliga gemensamma ytor för odling och umgänge – bland annat ett fint växthus.

Trivsamt för alla åldrar

Här bjuds vi på två olika modeller av radhus: ett enplanshus om 98 välplanerade kvm, och ett tvåplanshus om 142 härliga sådana. Båda har fina sociala ytor, men också gott om plats för privatlivet i 2-4 sovrum – och naturligtvis har varje hus en stor altan och en egen trädgårdstäppa.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

I lummiga och gröna Gyllins Trädgård har du nära till det mesta du behöver i din vardag. Nybyggd skola, förskolor och alla butikerna på Toftanäs, till exempel. Men här finns också gott om saker som sätter guldkant på den samma, som naturparken och den fina lekplatsen. Och när storstadspulsen lockar tar du bussen, eller cykeln, in till stan på runt en halvtimme – eller en kvart med bil.

Om kvarteret

Om kvarteret

I Hjärtbladet bor du nära natur, service och aktiviteter. Och när storstadspulsen lockar tar du bussen, eller cykeln, in till stan på runt en halvtimme – eller en kvart med bil.

Läs mer här
Varför välja Hjärtbladet?

Varför välja Hjärtbladet?

Vill du bo nybyggt i hus, med cykelavstånd till centrala Malmö? I ett kvarter med rum för odling av både gröna godsaker och nya vänskaper? Då har du chansen nu. Här berättar vår projektutvecklare Ola Petersson mer om alla fördelar med Hjärtbladet.

Läs mer här
Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

I Hjärtbladet kan du flytta in i Svanenmärkta radhus i ett eller två plan – alldeles lagom centralt i Malmö. Ett hållbart val för miljön, och för din inomhusmiljö. Läs mer om varför här.

Läs hela artikeln här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Hjärtbladet

Vi svarar gärna på dina frågor!