Laster resultat

Kommande projekt

Brf Magnolia

I populära Tygelsjö planerar vi för ett nytt kvarter med radhus, parhus och en friliggande villa i bekväm bostadsrättsform. Här bor du lagom lantligt med cykelavstånd till havet, gott om service på hemmaplan – och Malmös och Köpenhamns storstadspuls inom räckhåll. Välkommen!

Illustration av parhus med putsad fasad och trädgård framför.

Nyckelinformation

Antal bostäder
20
Bostadstyp
Parhus och radhus
Storlek (boarea)
95, 110 & 131 m²
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
September 2024
Inflyttning
Prel 2026

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Gulklintsgatan, Tygelsjö. Se kartan på Google

Välkommen hem till byn – och till ditt nybyggda hem

Nu kan du också hitta hem i populära Tygelsjö! Brf Magnolia bjuder parhus, radhus och en friliggande villa om 95 - 131 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Här får du ett bekymmersfritt hem med kvadratsmarta lösningar och gott om plats för det sociala livet – inte minst på de ljuvliga uteplatserna. Som gjort för en lite härligare vardag!

Lagom mycket på landet

Här bor du i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Tygelsjö har en hel del service, som frisör, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

Enklare vardag

Att bo i byn gör mycket i vardagen enklare. Här finns friheten för barnen att på egen hand kunna springa ut till kompisarna och leka, och tryggt kunna cykla runt i området. Och familjens söndagspromenad behöver inte heller bli ett stort projekt. Det är bara att öppna dörren och gå ut och gå, här finns gott om fina promenad- och cykelvägar och mysiga grusbelagda gångar i kvarteret.

Nybyggda bostäder för det goda livet

Kanske är ändå den största fördelen med att bo här att vardagen blir både enklare och härligare. Brf Magnolia bjuder på ett bekvämt sätt att uppfylla husdrömmen. Här kan du leva livet lite lugnare – och få tid och rum för att uppfylla dina drömmar. Njut av ett rymligt hem med gott om plats för hela familjen, en lättskött tomt och dubbla uteplatser. Här kan du lägga tid på det som är viktigast för dig - istället för att tänka på renoveringar och skötsel av en vildvuxen trädgård.

Bostäderna

Bostäderna

I Brf Magnolia är det enkelt att njuta av det ljuva livet på landet – i superbekvämt bostadsrättsformat. Läs mer här!

Läs mer här
Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

I Tygelsjö bor du lugnt och tryggt i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. Kanske låter det lite klyschigt, men här får du faktiskt njuta det bästa av flera världar. Inte konstigt att Tygelsjö blivit så populärt.

Läs mer här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Magnolia

Vi svarar gärna på dina frågor!