Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Nordanskog

Inflyttningsklart i skärgårdsidyllen Nordanskog, Arkösund. Här finner du alla lediga bostäder med tillträde när det passar dig. Vill du gå på visning? Vänligen kontakta ansvarig mäklare och boka tid.

1 av 9

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Radhus
Pris från
2 750 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (boarea)
107 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Ta tillfället i akt och lär dig mer om våra inflyttningsklara bostäder, området, att köpa tryggt av OBOS och passa på att få svar på alla dina frågor.

Passar inte tiden? Kontakta mäklare Jennifer Karlsson på tel 070-140 07 37.

Adress:
Nordanskogsvägen 35A, Arkösund. Se kartan på Google

Avgiftsfritt i 12 månader

Just nu går vi på OBOS in och betalar månadsavgiften i Brf Nordanskog i 12 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. 

Kontakta mäklare för mer information om erbjudandet

Brf Nordanskog har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Nordanskog

  • 1 fyrarumsbostad
  • Från 2 750 000 kr till 2 750 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.490511,16.924509. Se kartan på Google

Nya radhus i populära Arkösund, för vardagsliv eller semesterlyx

Semesteridyllen och skärgårdspärlan Arkösund brukar kallas porten till Östergötlands norra skärgård. Just här, granne med havet i Nordanskog, kan du nu hitta ditt eget semesterparadis eller ditt heltidshem i tvåplansradhus med varje kvadratmeter på rätt ställe.

Brf Nordanskog består bara av två radhuslängor med fem, respektive sex bostäder. Husen får en lagom lantlig stil med en mild, jordnära färgsättning där tre olika kulörer varvas för att ge varje radhus sin egen identitet. Att alla husen placeras med en förskjutning i sidled och att den ena längan även förskjuts i höjdled lättar upp helhetsintrycket ännu mer. Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt och gör en riktigt trygg bostadsaffär.

På insidan bjuder radhusen på 107 ytterst välplanerade kvadratmetrar med gott om rum för trivsamt umgänge i den öppna planlösningen för kök och vardagsrum på entrévåningen. På övervåningen finns som standard två sovrum, en kontorshörna och ett allrum, men möjlighet finns också att göra om allrummet till ett tredje sovrum. Alla hus har dubbla uteplatser att njuta av livet på, en på framsidan och en på baksidan.

Här bor du med promenadavstånd till det mesta som Arkösund har att erbjuda i form av restauranger, matbutik och aktiviteter. Du bor granne med båtbryggan och har badrocksavstånd till badplatsen och det sägs att bo vid havet har många fördelar. Mer service finns i Östra Husby, en knapp halvtimme bort med bil. Och när du vill ha mer stadspuls i tillvaron tar du dig till Norrköping på cirka 50 minuter.

Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Nordanskog

Vi svarar gärna på dina frågor!