Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Nordanskog

Drömmer du också om ett hus i den fantastiska Östgötaskärgården? Då har du chansen nu! Ett stenkast från vattnet i Nordanskog, Arkösund, kan du hitta hem i inflyttningsklara radhus med dubbla uteplatser. Härliga hem för både fritidsboende och året runt-trivsel, i bekväm bostadsrättsform.

1 av 12

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
2
Bostadstyp
Radhus
Pris från
2 595 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (Boarea)
107 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Ta tillfället i akt och lär dig mer om våra inflyttningsklara bostäder, området, att köpa tryggt av OBOS och passa på att få svar på alla dina frågor.

Passar inte tiden? Kontakta mäklare Jennifer Karlsson på tel 070-140 07 37.

Adress:
Nordanskogsvägen 35A, Arkösund. Se kartan på Google

Avgiftsfritt i 12 månader

Just nu går vi på OBOS in och betalar månadsavgiften i Brf Nordanskog i 12 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. 

Kontakta mäklare för mer information om erbjudandet

Brf Nordanskog har 2 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Nordanskog

  • 2 fyrarumsbostäder
  • Från 2 595 000 kr till 2 750 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

3D-visning

Här kan du se en 3D-visning av radhusen på 107 kvm som vi planerar att bygga i Brf Ekhöjden. Visningen är från ett liknande hus i ett annat projekt som OBOS har byggt. 

 

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.490511,16.924509. Se kartan på Google

Nya radhus i populära Arkösund, för vardagsliv eller semesterlyx

Semesteridyllen Arkösund brukar kallas porten till Östergötlands norra skärgård. Just här, granne med havet i Nordanskog, kan du nu hitta ditt eget semesterparadis eller ditt heltidshem i nybyggda tvåplansradhus med varje kvadratmeter på rätt ställe.

Mycket hus per kvm

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt. I nybyggda radhus om 107 ytterst välplanerade kvadratmetrar, med fina sociala ytor och två sovrum som standard. Alla hus har dubbla uteplatser att njuta av livet på, en på framsidan och en på baksidan.

Med det goda livet inom räckhåll

Här bor du med promenadavstånd till det mesta som Arkösund har att erbjuda i form av restauranger, matbutik och aktiviteter. Du bor granne med båtbryggan och har badrocksavstånd till badplatsen. Mer service finns i Östra Husby, en knapp halvtimme bort med bil. Och när du vill ha mer stadspuls i tillvaron tar du dig till Norrköping på cirka 50 minuter.

Livet i området

Livet i området

I Arkösund har du promenadavstånd till det mesta. Vad sägs till exempel om att bo granne med både badplats och båtbrygga? Här kan du läsa mer om området.

Läs artikeln!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Nordanskog

Vi svarar gärna på dina frågor!