Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Nordanskog

Drömmer du också om ett hus i den fantastiska Östgötaskärgården? Då har du chansen nu! Ett stenkast från vattnet i Nordanskog, Arkösund, planerar vi för nybyggda radhus om 107 kvm med dubbla uteplatser. Härliga hem för både fritidsboende och året runt-trivsel, i bekväm bostadsrättsform.

1 av 23

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Radhus
Pris från
3 325 000 kr
Storlek (Boarea)
107 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning i vårt visningshus för Brf Nordanskog! Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området, att köpa tryggt av OBOS och passa på att få svar på alla dina frågor. Om du önskar få en visning utöver tiderna nedan går det bra att kontakta mäklaren direkt.

Adress: Nordanskogsvägen 35, Arkösund

Koordinater: 58.490511,16.924509. Se kartan på Google

Inflyttning i februari!

Nu närmar det sig inflyttning i projektet! Husen står slutbesiktigade och redo för inflyttning redan i februari 2023 i Brf Nordanskog.

Brf Nordanskog har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Nordanskog

  • 1 fyrarumsbostad
  • Från 3 325 000 kr till 3 325 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!

3D-visning

Här kan du se en 3D-visning av radhusen på 107 kvm som vi planerar att bygga i Brf Ekhöjden. Visningen är från ett liknande hus i ett annat projekt som OBOS har byggt. 

 

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.490511,16.924509. Se kartan på Google

Exteriör i projektet Brf Nordanskog som OBOS bygger i Östergötaland

Nya radhus i populära Arkösund, för vardagsliv eller semesterlyx

Semesteridyllen Arkösund brukar kallas porten till Östergötlands norra skärgård. Just här, granne med havet i Nordanskog, kan du nu hitta ditt eget semesterparadis eller ditt heltidshem i nybyggda tvåplansradhus med varje kvadratmeter på rätt ställe.

Mycket hus per kvm

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt. I nybyggda radhus om 107 ytterst välplanerade kvadratmetrar, med fina sociala ytor och två sovrum som standard – och möjlighet till alternativa planlösningar som tillval, här kan du till exempel få ett tredje sovrum. Alla hus har också dubbla uteplatser att njuta av livet på, en på framsidan och en på baksidan.

Med det goda livet inom räckhåll

Här bor du med promenadavstånd till det mesta som Arkösund har att erbjuda i form av restauranger, matbutik och aktiviteter. Du bor granne med båtbryggan och har badrocksavstånd till badplatsen. Mer service finns i Östra Husby, en knapp halvtimme bort med bil. Och när du vill ha mer stadspuls i tillvaron tar du dig till Norrköping på cirka 50 minuter.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Nordanskog och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i fullbild!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Radhusen i Brf Nordanskog bildar ett trivsamt kvarter, med fri sikt mot vattnet men som också får ett skyddat och ombonat läge. Här kan du läsa mer om bostäderna.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

I Arkösund har du promenadavstånd till det mesta. Vad sägs till exempel om att bo granne med både badplats och båtbrygga? Här kan du läsa mer om området.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Nordanskog?

Varför välja Brf Nordanskog?

Nybyggda radhus, granne med havet och med nära till allt som Arkösund har att erbjuda. Här bor du bekvämt och strandnära i ortens första bostadsrättsförening. Som gjort för det ljuva livet, vare sig du flyttar in på heltid eller väljer detta som ditt semesterparadis.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Nordanskog

Vi svarar gärna på dina frågor!