Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Nordanskog

Drömmer du också om ett hus i den fantastiska Östgötaskärgården? Då har du chansen nu! Ett stenkast från vattnet i Nordanskog, Arkösund, planerar vi för nybyggda radhus om 107 kvm med dubbla uteplatser. Härliga hem för både fritidsboende och året runt-trivsel, i bekväm bostadsrättsform.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Radhus
Pris från
3 346 100 kr
Storlek (Boarea)
107 m²
Inflyttning
Från vår 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på tomtvisning för Brf Nordanskog! Ta tillfället i akt och lär dig mer om området, bostäderna, inköpsprocessen och passa på att få svar på alla dina frågor av ansvariga på plats.

Visningen hålls på platsen där Brf Nordanskog tar plats: Nordanskogsvägen 35

Välkommna! 

Koordinater: 58.490511,16.924509. Se kartan på Google

Det ska löna sig att vara med från start!

Vi förbehåller oss rätten att prisjustera under projektets gång. Så, när du har hittat ditt drömhem: gör slag i saken direkt, det lönar sig i längden.

Brf Nordanskog har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Nordanskog

  • 1 fyrarumsbostad
  • Från 3 346 100 kr till 3 346 100 kr
  • Inflyttning: Från vår 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.490511,16.924509. Se kartan på Google

Exteriör i projektet Brf Nordanskog som OBOS bygger i Östergötaland

Nya radhus i populära Arkösund, för vardagsliv eller semesterlyx

Semesteridyllen Arkösund brukar kallas porten till Östergötlands norra skärgård. Just här, granne med havet i Nordanskog, kan du nu hitta ditt eget semesterparadis eller ditt heltidshem i nybyggda tvåplansradhus med varje kvadratmeter på rätt ställe.

Mycket hus per kvm

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt. I nybyggda radhus om 107 ytterst välplanerade kvadratmetrar, med fina sociala ytor och två sovrum som standard – och möjlighet till alternativa planlösningar som tillval, här kan du till exempel få ett tredje sovrum. Alla hus har också dubbla uteplatser att njuta av livet på, en på framsidan och en på baksidan.

Med det goda livet inom räckhåll

Här bor du med promenadavstånd till det mesta som Arkösund har att erbjuda i form av restauranger, matbutik och aktiviteter. Du bor granne med båtbryggan och har badrocksavstånd till badplatsen. Mer service finns i Östra Husby, en knapp halvtimme bort med bil. Och när du vill ha mer stadspuls i tillvaron tar du dig till Norrköping på cirka 50 minuter.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Nordanskog och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i fullbild!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Radhusen i Brf Nordanskog bildar ett trivsamt kvarter, med fri sikt mot vattnet men som också får ett skyddat och ombonat läge. Här kan du läsa mer om bostäderna.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

I Arkösund har du promenadavstånd till det mesta. Vad sägs till exempel om att bo granne med både badplats och båtbrygga? Här kan du läsa mer om området.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Nordanskog?

Varför välja Brf Nordanskog?

Nybyggda radhus, granne med havet och med nära till allt som Arkösund har att erbjuda. Här bor du bekvämt och strandnära i ortens första bostadsrättsförening. Som gjort för det ljuva livet, vare sig du flyttar in på heltid eller väljer detta som ditt semesterparadis.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Nordanskog

Vi svarar gärna på dina frågor!